Συγχαρητήριο μήνυμα του δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρ. Βρεττάκου, στους επιτυχόντες των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων


Μία δύσκολη και επίπονη προσπάθεια  εκατοντάδων μαθητών της πόλης μας έφτασε στο τέλος της. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που με κόπο και διαρκή προσπάθεια κατάφεραν να εισαχθούν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Ευχόμαστε σε όλους και όλες, ένα  όμορφο και δημιουργικό μέλλον, προσπαθώντας με εφόδιο τις σπουδές τους να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα για το προσωπικό τους καλό, αλλά και ευρύτερα της κοινωνίας μας.

Οι φοιτητές και σπουδαστές να έχουν καλές σπουδές,  με αναζήτηση της γνώσης και πάντα επιτυχίες!

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης, στους εκπαιδευτικούς και  τους γονείς που υπήρξαν αρωγοί και σύμμαχοι των παιδιών και συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία τους.

Σε όσους και όσες δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά να εισαχθούν σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ, να ξέρουν καλά ότι δεν τελείωσε τίποτα. Βρίσκονται εξάλλου ακόμα στην αρχή της διαδρομής τους και κρατούν το μέλλον στα χέρια τους, αρκεί να έχουν πίστη και προσήλωση στις δυνάμεις και τους στόχους τους για ό,τι κι αν αποφασίσουν να κάνουν στο μέλλον.

Χρήστος Βρεττάκος,

Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα