ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΜΑΝΟΥΣΙΑΔΗ


Ενημερώθηκα χθες για την ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου κ. Μπάμπη Μανουσιάδη από το διαδίκτυο.
Παρά τις δικές μου προσπάθειες, αλλά και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Μανουσιάδης απείχε για μεγάλο χρονικό διάστημα από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Αυτός ήταν ο λόγος που με ανάγκασε να του στείλω την παρακάτω επιστολή, η οποία οδήγησε στην ανεξαρτητοποίησή του.
Θέλω να πιστεύω ότι τώρα ως ανεξάρτητος, πλέον, δημοτικός σύμβουλος θα συμμετέχει πια στις διαδικασίες του Δημοτικού Συμβουλίου, τιμώντας έτσι την εμπιστοσύνη των πολιτών που τον επέλεξαν με την ψήφο τους.

H επιστολή:

Κερατσίνι, Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Οι συνεχείς απουσίες σου από το Δημοτικό Συμβούλιο δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του οργάνου, στην εικόνα της Δημοτικής Αρχής και του Άλλου Δρόμου της Δημοτικής Κίνησης που σε τίμησε δίνοντας σου μια θέση στο ψηφοδέλτιο της και εκλέγοντάς σε Δημοτικό Σύμβουλο.

Ταυτόχρονα είσαι ένας από τους λόγους (για τη δική μας Παράταξη ο μοναδικός) που ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα εκπέσει από τη θέση του και θα αντιμετωπίσει και κυρώσεις γιατί πιστεύει βαθιά ότι τα πολιτικά ζητήματα (όπως είναι η συνειδητή απουσία των Δημοτικών Συμβούλων από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου) λύνονται με πολιτικό τρόπο και όχι με καταγγελίες στην αποκεντρωμένη όπως έκανε ο Ζούπης.

Η συμμετοχή ενός Δημοτικού Συμβούλου του οποιουδήποτε Δημοτικού Συμβούλου στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου είναι αυτονόητη υποχρέωση απέναντι στους ανθρώπους που τον τίμησαν με την ψήφο τους για να τους εκπροσωπεί.

Η συμμετοχή ενός Δημοτικού Συμβούλου εκλεγμένου με το ψηφοδέλτιο του Άλλου Δρόμου στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει για να πει ένα ευχαριστώ στους δεκάδες αγωνιστές που έβγαλαν τα πόδια τους για να τον εκλέξουν Δημοτικό Σύμβουλο.

Ε λοιπόν δεν πάει άλλο. Ο Άλλος Δρόμος δεν μπορεί να απολογείται για σένα στα Δημοτικά Συμβούλια.

Δεν σου ζητώ να παραιτηθείς από Δημοτικός Σύμβουλος, αυτό είναι κάτι που σου υπαγορεύει ή όχι η συνείδησή σου.

Απαιτώ όμως να δηλώσεις την ανεξαρτητοποίησή σου, ώστε να έχεις την ευθύνη των δικών σου επιλογών.

Χρήστος Βρεττάκος

http://keratsini-drapetsona.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα