Ο λαός της πόλης δεν ξεχνά !!!

Σε μία χρονική περίοδο που οι πολίτες αισθάνονται και διαπιστώνουν ότι αυτή η δημοτική αρχή, με δήμαρχο τον Χρήστο Βρεττάκο, προχωράει μπροστά, αλλάζοντας την πόλη, κερδίζοντας αγώνες και διεκδικήσεις δεκαετιών, δημιουργώντας έργα και παρεμβάσεις σε όλη την πόλη, μέρος της αντιπολίτευσης και των δημοτικών συμβούλων που συμμετέχουν <εξ αποστάσεως> στα δημοτικά δρώμενα προσπαθούν εναγωνίως να δηλώσουν παρουσία στο λαό με ψευδή και παραπλανητικά στοιχεία, χρησιμοποιώντας τα  μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φιλικά προσκείμενα μπλοκ του διαδικτύου. 
Τα στοιχεία και η λεπτομερής αναφορά των δαπανών για την δημιουργία του Πολυχώρου Λιπασμάτων και του Φεστιβάλ, δεν αλλάζουν, δεν αλλοιώνονται !!!! 
Ο λαός της πόλης είχε για πρώτη φορά την μοναδική εμπειρία να περπατήσει, να διασκεδάσει, να παίξει, να τραγουδήσει ΔΩΡΕΑΝ σε ένα τόπο αποκλεισμένο για δεκαετίες. Ένα τόπο που κανείς από αυτούς που κατηγορούν, δεν αξιώθηκε να επισκεφθεί και να συζητήσει με τους παρευρισκόμενους συμπολίτες του.
Ο λαός της πόλης δεν ξεχνά !!!


Για άλλη μια φορά 8 συγκεκριμένοι δημοτικοί σύμβουλοι επανέρχονται και καταγγέλλουν σε νέα τους επιστολή τον δήμαρχο Κερατσινίου- Δραπετσώνας
KERATSINI-DRAPETSONA.GR



http://keratsini-drapetsona.gr/index.php/el/keratsini-drapetsona-news-gr/keratsini-drapetsona-annoncements-gr/item/5778-oi-8-dhmotikoi-symvoyloi-xanaxtypoun




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα