Δράση-κινητοποίηση για τις εγκαταστάσεις της oil one και όλων των ρυπογόνων εγκαταστάσεων



Χιλιάδες άνθρωποι κατέκλυσαν ακόμη μία βραδιά τον Πολυχώρο της Ανάπλασης, στην συναυλία της Γλυκερίας. Χιλιάδες άνθρωποι διαπίστωσαν ακόμη μία φορά το μέγεθος του έργου και της επιτυχίας που έχει συντελεστεί από αυτή την δημοτική αρχή, στο χώρο που για χρόνια ήταν <απαγορευμένος> και αποκλεισμένος από τα συμφέροντα και τους επιχειρηματίες.



Παράλληλα με την συναυλία η δημοτική κίνηση Άλλος Δρόμος, πραγματοποίησε δράση-κινητοποίηση για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με το σοβαρό θέμα της ρύπανσης και μόλυνσης του περιβάλλοντος, που απασχολεί όλη την ευρύτερη περιοχή και αποτελεί κίνδυνο για την υγεία όλων των πολιτών που κατοικούν και ζουν στο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας.
Η συμμετοχή του κόσμου και η ανταπόκριση του ήταν στο σύνολο της αποδεκτή και ενθουσιώδης. Για τον περισσότερο κόσμο, η επίσκεψη του σε αυτή την μοναδική περιοχή ήταν και η αφορμή να διαπιστώσει από κοντά την ύπαρξη και λειτουργία των εγκαταστάσεων της Oil One, που με την λειτουργία τους επιβαρύνουν και μολύνουν όλη την πόλη.
Ευχαριστούμε τους συντρόφους και τα μέλη για την συμμετοχή τους στην κινητοποίηση, καθώς και το πλήθος κόσμου που ανταποκρίθηκε στην πρωτοβουλία μας.







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα