«Γιορτή του παιδικού παραμυθιού»

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Η 13η ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥΟ Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας διοργανώνει για 13η συνεχή χρονιά τη «Γιορτή του παιδικού παραμυθιού», την Παρασκευή 26 Μαΐου στις 7 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αντώνης Σαμαράκης»Ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας διοργανώνει για 13η συνεχή χρονιά τη «Γιορτή του παιδικού παραμυθιού», την Παρασκευή 26 Μαΐου στις 7 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αντώνης Σαμαράκης» (Μ. Ασίας 24, Κερατσίνι).

Το θέμα του φετινού διαγωνισμού ήταν «Κάποτε στη σκουπιδοχώρα», ο οποίος είχε ως στόχο την επαφή των παιδιών με το πρόβλημα των σκουπιδιών, των κλιματικών αλλαγών του πλανήτη, της ηλικιακής ενέργειας και των δασών μέσα από τη μυθοπλασία, την περιπέτεια, το χιούμορ και το παιχνίδι, ώστε με την πρόληψη, επαναχρησιμοποίηση, ανακύκλωση και ανάκτηση, να συμβάλλουν και αυτά στην εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικών πόρων.

Στην εκδήλωση της Παρασκευής θα γίνει η απονομή των τιμητικών διακρίσεων στα σχολεία που συμμετείχαν, ενώ η Γιορτή θα πλαισιωθεί από θεατρική παράσταση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»