Για μία έγκυρη ενημέρωση

Για μία έγκυρη ενημέρωση των πολιτών και μακριά από <αμερόληπτες> τοποθετήσεις διαφόρων άρθρων και αρθρογράφων που υπηρετούν τα δικά τους <συμφέροντα>, η εφημερίδα του Δήμου ενημερώνει τον πολίτη για τα γεγονότα και έργα που γίνονται στην πόλη, φιλοξενώντας παράλληλα και άρθρα της αντιπολίτευσης                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Η εφημερίδα του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας «Πόλις», ανανεώθηκε και κυκλοφορεί! Με νέο «λουκ», περισσότερα ρεπορτάζ και στήλες για θέματα που απασχολούν τους δημότες της πόλης μας, το τεύχος Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου (τχ. 6) διανέμεται δωρεάν, εδώ και μέρες, σε όλα τα δημοτικά κτήρια.Με γνώμονα η δημοτική εφημερίδα να αποτελεί ένα συνολικό και συλλογικό πνευματικό έργο, αλλά και μια εναλλακτική πρόταση έγκυρης ενημέρωσης και πολιτισμού, η «Πόλις» ανανέωσε το ύφος και το περιεχόμενό της και περιμένει τα σχόλια και τις παρατηρήσεις των αναγνωστών.Στο τεύχος 6 η εφημερίδα του Δήμου αφιερώνει μέρος της ύλης της στις εργασίες που κάνει η Δημοτική Αρχή στην παραλιακή ζώνη των Λιπασμάτων. 

Συγκεκριμένα:

- Ο δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, γράφει για τις εργασίες του Δήμου που έχουν ξεκινήσει στον χώρο των Λιπασμάτων υπογραμμίζοντας ότι οι αγώνες δεκαετιών των πολιτών της περιοχής για την δημόσια αξιοποίηση του χώρου τώρα δικαιώνονται. -Θέμα: Τα Λιπάσματα ανοιχτά στους πολίτες τον Ιούνιο. Διαβάστε για τις υποδομές που κατασκευάζονται και τα σχέδια της Δημοτικής Αρχής. 

Σε άλλα θέματα:

- Βούρλα: Για να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

- Η πόλη καλωσορίζει τα προσφυγόπουλα στα σχολεία.

- Καλλιτεχνικά τμήματα του Δήμου: Ο κόσμος με άλλα μάτια. 

- Τοπική ιστορία: Ανιχνεύοντας χρήσεις των ιστορικών πηγών. 

- Συνέντευξη Β. Πισιμίσης: Οι συλλογές μας ταξιδεύουν στο χρόνο.

*Διαβάστε την εφημερίδα μας και ηλεκτρονικά, σε μορφή pdfΕδώ: http://keratsini-drapetsona.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»