ΤΑ ΓΙΟΡΤΙΝΑ ΤΟΥ "ΦΟΡΕΣΕ" ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ



Πιστό στο ραντεβού του, με τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας «φόρεσε» τα γιορτινά του και είναι έτοιμο να σταθεί στο πλάι των δικαιούχων και στην εορταστική περίοδο.


Ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, οι άνθρωποι που στηρίζουν την λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας επιδόθηκαν σε έναν πραγματικό αγώνα δρόμου, ώστε να είναι όλα έτοιμα πριν τις γιορτές.
Προτού καλά- καλά ολοκληρωθεί ο Νοέμβρης κατά τον οποίο διανεμήθηκαν, στους δικαιούχους, εκτός των βασικών μηνιαίων ειδών, 6 τόνοι μανταρίνια και πορτοκάλια τα οποία εξασφάλισε ο Δήμος μας, το Παντοπωλείο προετοιμάστηκε όσο το δυνατό γρηγορότερα, ώστε να αποκτήσουν οι ωφελούμενοι του τα τρόφιμα τους και να στηριχτούν για τις γιορτινές ημέρες που ζυγώνουν.
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Κοινωνικό Παντοπωλείο, «"φορτώσαμε" τα καρότσια τους με τα τρόφιμα, τα είδη καθαριότητας και υγιεινής, ενώ προσθέσαμε κιμά, μαργαρίνη, πατάτες και παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά (κουραμπιέδες και μελομακάρονα) τα οποία με προθυμία προσέφεραν φούρνοι και ζαχαροπλαστεία του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας».
Τέλος, στην προσπάθεια της η Δημοτική Αρχή να δώσει χαρά στους "μικρούς" δικαιούχους του Παντοπωλείου, θα μοιράσει 50ευρες δωροεπιταγές, με τις οποίες θα μπορέσουν να αποκτήσουν παιχνίδια ή ρούχα από μεγάλο κατάστημα παιχνιδιών.

http://keratsini-drapetsona.gr/ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα