2η ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΗ

2η ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΗ
Ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας συνεχίζει τις κινητοποιήσεις για να μην πωληθεί το Λιμάνι του Πειραιά και για να μην παραδοθούν εκτάσεις της πόλης μας στον ιδιώτη. Το Σάββατο 24 Οκτώβρη διοργανώνουμε ημέρα δράσης στον χώρο των πρώην Λιπασμάτων στη ΔραπετσώναΔενδροφυτεύουμε το χώρο μας και μαθαίνουμε μέσα από τα μάτια των παιδιών μας «τι σημαίνει θάλασσα» (δημιουργικό παιχνίδι με κατασκευές).
Διεκδικούμε:
  • Την ακύρωση κάθε σχεδίου ιδιωτικοποίησης του Λιμανιού του Πειραιά.
  • Την οριστική εξαίρεση από το πακέτο πώλησης των εκτάσεων του Δήμου μας (παραλιακό μέτωπο της πρώην Βιομηχανικής ζώνης των Λιπασμάτων, Καστράκι, Καζαντζάκη, λιμανάκι του Αγίου Νικολάου στο Κερατσίνι,  οικόπεδο τεσσάρων στρεμμάτων στη Λεωφόρο Δημοκρατίας)
  • Την οριστική παραχώρηση στο Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας του παραλιακού μετώπου της πρώην βιομηχανικής ζώνης Δραπετσώνας (Λιπάσματα) και την ψήφιση της σχετικής τροπολογίας για την αναθεώρηση του Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας.
  • Την οριστική παραχώρηση στο Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας των κτισμάτων της ονομαζόμενης πολιτιστικής ακτής που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου.
  • Την άμεση απόσυρση της νομοθετικής διάταξης που απαλλάσσει τον επίδοξο αγοραστή του Λιμανιού από φόρους και δημοτικά τέλη.
http://keratsini-drapetsona.gr/index.php/el/anakoinwseis/deltia-typou/item/4021-2%CE%B7-%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%83-%CF%83%CE%B1%CE%B2%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%BF-24-%CE%BF%CE%BA%CF%84%CF%89%CE%B2%CF%81%CE%B7

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»