ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΕΦΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΥΣ 2015-16
Από την Δευτέρα 25 Μαΐου αρχίζει η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για την εγγραφή ή επανεγγραφή στους Βρεφικούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους μέχρι και την Παρασκευή 19 Ιουνίου στο Δημαρχείο του Κερατσινίου, Ελ. Βενιζέλου 200 και ώρες 8.30 - 13.30.
Για την αξιολόγηση των αιτήσεων, το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε νέο πίνακα μοριοδότησης (επισυνάπτεται από κάτω) με κριτήρια τη διαφάνεια, την δικαιοσύνη και την καλύτερη εξυπηρέτηση των οικογενειών, ενώ για πρώτη φορά αποφασίστηκε η Επιτροπή Αξιολόγησης των αιτήσεων ν' απαρτίζεται αποκλειστικά από υπαλλήλους του Δήμου χωρίς την συμμετοχή πολιτικών προσώπωνΣτο πλαίσιο της διαφάνειας, ο πίνακας μοριοδότηση είναι διαθέσιμος στους γονείς, ώστε να μπορούν και οι ίδιοι να υπολογίζουν εκ των προτέρων τα μόρια που συγκεντρώνουν με βάση τα δικαιολογητικά τους.
Υπενθυμίζουμε ότι ήδη από την τρέχουσα σχολική χρονιά το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε την κατάργηση των τροφείων για όλα τα παιδιά του Δήμου μας.
Η δημοτική αρχή με γνώμονα την ολόπλευρη σωματική, νοητική, συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξη των βρεφών - παιδιών θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να μπορέσουν να φιλοξενηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στους Βρεφικούς και Παιδικούς σταθμούς της πόλης μας. Πάγια θέση μας είναι ότι οι βρεφικοι και παιδικοί σταθμοί δεν είναι "αποθήκες" παιδιών και κάθε παιδί έχει δικαίωμα στην προσχολική αγωγή. Σ' αυτό το πλαίσιο, μαζί με τους γονείς και τους παιδαγωγούς παλεύουμε για την αύξηση των υποδομών του Δήμου μας και για την κατάλληλη στελέχωση τους με μόνιμο προσωπικό.

Παρακαλούμε δείτε τα συννημένα
http://goo.gl/zy0uIX

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα