ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΦΥΣΣΑ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΦΥΣΣΑ

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τη μέρα που δολοφονήθηκε ο Παύλος από μέλος της νεοναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» στην οδό Παναγή Τσαλδάρη, εδώ στο Κερατσίνι. Είχε προηγηθεί η δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν και πολλές δολοφονικές επιθέσεις. Η Χρυσή Αυγή έχει στείλει το νοσοκομείο δεκάδες κόσμο, από μετανάστες, ανθρώπους της αριστεράς και των κινημάτων μέχρι και ομοφυλόφιλους. Ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια που η Χρυσή Αυγή σπέρνει το μίσος, το φόβο και τον πανικό, ήταν η πρώτη φορά που το αντιφασιστικό κίνημα ενώθηκε και αφυπνίστηκε. Ήταν μια καθαρά πολιτική δολοφονία.
Αυτό πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα! Ο λαός πρέπει να δώσει τη λύση μαθαίνοντας πως αυτή η εγκληματική οργάνωση δεν είναι ούτε πατριωτική, ούτε αντισυστημική όπως διαλαλεί. Είναι μια οργάνωση που δουλεύει υπέρ των δυνατών, υπέρ του συστήματος και εξυπηρετεί τα συμφέροντα σίγουρα όχι των αδυνάτων αυτής της χώρας. Με γνώμονα τον ρατσισμό και τη φασιστική της ιδεολογία, σκορπάει τον τρόμο και τον φόβο σε γειτονιές τις Αθήνας, του Πειραιά και όλης της Ελλάδας.
Οι κάτοικοι της πόλης μας δεν πρέπει να επιτρέψουν φασιστικές νοοτροπίες και ιδέες να εισέλθουν στα σπίτια μας, στους χώρους δουλειάς και στα σχολεία! Σήμερα όλοι καλούμαστε να παρευρεθούμε ως ελάχιστο φόρος τιμής, στην πορεία που θα διεξαχθεί, με αφετηρία την οδό Παναγή Τσαλδάρη στο Κερατσίνι. O «ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» οφείλει να αντιμετωπίσει αυτήν την εγκληματική οργάνωση, μέσα κι έξω από το δημοτικό συμβούλιο. Για αυτό σήμερα σας καλεί στην προσυγκέντρωση στις 17:00 στη γωνία της Παναγή Τσαλδάρη και Σαλαμίνος.

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ
ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΦΤΩΧΕΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝΟΝΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

«ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα