Θεατρικές παραστάσεις στις 26/9 και στις 28/9 από τα 3ο & 1ο Λύκεια Κερατσινίου.

Στις 18 Σεπτεμβρίου συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τη δολοφονία του αντιφασίστα συμπολίτη μας Παύλου Φυσσα που δολοφονήθηκε στη γειτονιά του, τη γειτονιά μας από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής. Με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας αλλά και τη πεποίθηση ότι η μάχη ενάντια στο φασισμό είναι διαρκής  και ο πολιτισμός και η γνώση αποτελούν τα καλύτερα όπλα μας σε αυτή τη μάχη, το τμήμα Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας διοργανώνει μια σειρά από εκδηλώσεις .
Στις 26 και τις 28 Σεπτεμβρίου οι μαθητές των λυκείων της περιοχής μας γίνονται συμμέτοχοι των δράσεων μας και παρουσιάζουν στους κατοίκους της πόλης μας τις θεατρικές τους παραστάσεις. Πιο συγκεκριμένα:
Το 3ο Λύκειο Κερατσινίου παρουσιάζει  4 μονόπρακτα από το έργο «Τρόμος και Αθλιότητα στο Τρίτο Ράιχ» του Μπέρτλοντ Μπρεχτ. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αντώνης Σαμαράκης» στις 20.30.
Το 1ο Λύκειο Κερατσινίου παρουσιάζει  το «Σακάκι που βελάζει» του Στρατίεβ Στάνισλαβ Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αντώνης Σαμαράκης στις 20.30.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα