ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ



Στις γειτονιές της Δραπετσώνας βρέθηκαν το Σάββατο τα μέλη του ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ με τον υποψήφιο Δήμαρχο ΧΡΗΣΤΟ ΒΡΕΤΤΑΚΟ.

Η Δραπετσώνα στα πλαίσια του καλλικρατικού Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας βρέθηκε να είναι σήμερα εγκαταλελειμμένη και υποβαθμισμένη, το πράσινο της έχει γίνει κίτρινο, οι ελεύθεροι χώροι που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν σε όφελος τον δημοτών ρημάζουν, οι δημοτικές υπηρεσίες είτε υπολειτουργούν είτε δεν υπάρχουν. Μία πόλη με τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες απαξιώνεται, ενώ, διάφορα «κοράκια» - επενδυτές ανταγωνίζονται για να υφαρπάξουν το «φιλέτο» των Λιπασμάτων, περιοχή που αποτελεί περιουσία των δημοτών και κατακτήθηκε από τους δημότες με μεγάλους αγώνες. 

Είναι οι ίδιοι αυτοί αγώνες του δραπετσωνίτικου λαού που πρέπει να μας εμπνεύσουν και σήμερα, γιατί η Δραπετσώνα δεν έχει μόνο ιστορία φτώχειας και εγκατάλειψης, αλλά και ιστορία σκληρών αγώνων των κατοίκων για να δώσουν ζωή σε μία γειτονιά που οι κυβερνήσεις την είχαν πάντα παραγκωνισμένη. 

Έτσι και σήμερα πρέπει να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας!


Στην θέση ενός Δήμου που κυριαρχεί το ρουσφέτι, οι πελατειακές σχέσεις και η αδιαφάνεια να φέρουμε ένα δήμο που θα είναι δίπλα στους πολίτες που δοκιμάζονται. Στη θέση ενός Δήμου που σπαταλά χρήματα για επικοινωνιακά τρικ και για να συντηρεί «πελατεία», να φέρουμε ένα Δήμο που θα δίνει προτεραιότητα στην υγεία, στην παιδεία, στις πραγματικές ανάγκες των δημοτών. Στη θέση ενός Δήμου που πρωτοστατεί στο ξεπούλημα της δημοτικής περιουσίας και στην ιδιωτικοποίηση των κοινωνικών δομών, να φέρουμε ένα Δήμο που θα προστατεύει την δημόσια περιουσία και θα στηρίζει το δημόσιο χαρακτήρα των κοινωνικών παροχών.

Απέναντι στα Μνημόνια, στο φασισμό, στις πολιτικές της φτώχειας και της εξαθλίωσης, καλούμε κάθε δημότη να βαδίσει μαζί μας στον ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ του Αγώνα, της Αλληλεγγύης, της Συμμετοχής, της Δημιουργίας. 





ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ!
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟ ΒΡΕΤΤΑΚΟ




δείτε φωτογραφίες από την περιοδεία:










Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα