ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΨΗΦΙΣΕ ΝΕΟ ΜΙΝΙ-ΜΝΗΜΟΝΙΟ
Να δώσουμε ηχηρό μήνυμα αντίστασης



Με αντιδημοκρατικές διαδικασίες εξπρές η κυβέρνηση ψήφισε το Σαββατόκύριακο πολυνομοσχέδιοπου αποτελεί ένα νέο «μίνι» Μνημόνιο. Στο πολυνομοσχέδιο συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων: φωτογραφικές διατάξεις για την επαναφορά των τραπεζών στα χέρια των τραπεζιτών που τις «φούνταραν» σε τιμές ακόμα και μικρότερες από αυτές που πλήρωσε ο ελληνικός λαός για την διάσωση τους, μειώσεις μισθών και κατάργηση τριετιών, σαρωτικές αλλαγές προς τα κάτω σε επικουρικές συντάξεις, εφάπαξ, μερίσματα, καθώς και μία σειρά καταστροφικών διατάξεων για επαγγελματίες (φαρμακοποιούς, ταξιτζίδες, βιβλιοπώλες, αρτοποιούς, κτηνοτρόφους, περιπτεριούχους κ.α).

Αποδεικνύεται, για ακόμα μία φορά, ότι παρά τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης για το δήθεν τέλος των Μνημονίων, η πολιτική των Μνημονίων και οι συνέπειες της αποτελούν καθεστώς για την Ελλάδα . Αποδεικνύεται ακόμα, ότι η περιβόητη διανομή μερίσματος στις αδύναμες κοινωνικές ομάδες δεν είναι τίποτα άλλο από «προεκλογικό καλόπιασμα» της κυβέρνησης και ότι αυτό το «μέρισμα» δεν είναι παρά ελάχιστα ψίχουλα σε σύγκριση μ’ αυτά που υφαρπάχθηκαν και υφαρπάζονται από τον ελληνικό λαό.

Η φτωχοποίηση των εργαζομένων, η καταλήστευση της χώρας, η συντριβή της μικρομεσαίας τάξης δεν είναι άσχετα ούτε με την κατάσταση ούτε με την προοπτική της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η πολιτική της εξαθλίωσης και της υποταγής αφορά άμεσα τους Δήμους και τις Δημοτικές Αρχές όσο κι αν κάποιοι όψιμα «ανεξάρτητοι» υποψήφιοι Δήμαρχοι θέλουν να τα κρύβουν και να τα υποτιμούν, ώστε να μην βρεθούν υπόλογοι για τις πολιτικές που στήριξαν και θα ξανάστηρίξουν αν οι δημότες τους δώσουν δύναμη με την ψήφο τους.

Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ καλεί κάθε Κερατσινιώτη και Κερατσινιώτισσα, κάθε Δραπετσωνίτη και Δραπετσωνίτισσα στις τριπλές εκλογές του Μαΐου να δώσει ηχηρό πολιτικό μήνυμα ανατροπής και να διαλύσει τον χορό των συμφερόντων που στήνονται στις πλάτες του.

Τα μέλη του ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ θα δώσουν το παρόν και σήμερα, Τρίτη 1 Απριλίου, στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια της Σύσκεψης των Υπουργών Οικονομικών της ΕΕ και καλούμε τους συνδημότες μας που υποφέρουν από αυτή την πολιτική να προσέλθουν στις συγκεντρώσεις διμαρτυρίας στην πλατεία Κλαθμώνος στις 5.30μμ.
ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα