ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ - Σάββατο 12/4


13/4/2014


Μέλη του ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο ΧΡΗΣΤΟ ΒΡΕΤΤΑΚΟ πραγματοποίησαν μεγάλη περιοδεία στις γειτονιές της Ευγένειας το Σαββάτο 12 Απριλίου. 
Η Ευγένεια και η Χαραυγή είναι περιοχές διαχρονικά παραγκωνισμένες από τις δημοτικές αρχές και τους διάφορους τοπικούς παράγοντες, οι οποίοι θυμούνται ότι η Ευγένεια και η Χαραυγή αποτελούν κομμάτι αυτής της πόλης μόνο πριν από κάθε εκλογική αναμέτρηση , για να το ξεχάσουν , ωστόσο, κάθε φορά μετά το άνοιγμα της κάλπης.
 Εκτός όμως, από προβλήματα οι γειτονιές της Ευγένειας και της Χαραυγής κουβαλάνε και μία πολύτιμη παράδοση πολιτιστικών, αθλητικών και κοινωνικών δράσεων, κουβαλάνε έναν απέραντο κοινωνικό πλούτο. 
Σ' αυτές τις εκλογές είναι στο δικό μας χέρι, στο χέρι των ανθρώπων αυτής της πόλης να διώξουμε τα βαρίδια του παρελθόντος, ν ' αναπτύξουμε τις δυνατότητες της πόλης μας, να κάνουμε τις γειτονιές μας , γειτονιές της αντίστασης, της ανθρωπιάς, της δημιουργίας. 
Σ' αυτές τις εκλογές ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ καλεί όλους τους δημότες να ψηφίσουν και να στηρίξουν μία δημοτική αρχή πρωταγωνιστή της ανατροπής, συμπαραστάτη των ανθρώπων που πλήττονται, εγγυητή της αλλαγής. 
Σ' αυτές τις εκλογές οι γειτονιές του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, οι γειτονιές της Ευγνειας και της Χαραυγής, επιλέγουν τον δρόμο της ανατροπής! 

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΗΣΤΟ ΒΡΕΤΤΑΚΟ







 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα