Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΠ


11/3/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Χρήστος Βρεττάκος, υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, στην αγωνιστική κινητοποίηση της ΟΜΥΛΕ στον Πειραιά ενάντια στο ξεπούλημα του ΟΛΠ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος του ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, Χρήστος Βρεττάκος, παρευρέθηκε στην αγωνιστική κινητοποίηση της Ομοσπονδία Εργαζομένων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ) ενάντια στο ξεπούλημα του ΟΛΠ.

Ο Χρήστος Βρεττάκος δήλωσε για την ιδιωτικοποίηση του Λιμανιού: «Είμαστε εδώ γιατί το ξεπούλημα του Λιμανιού είναι υπόθεση όλων των πολιτών του ευρύτερου Πειραιά και όχι μόνο. Η ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ δεν έχει να προσφέρει τίποτα στους πολίτες. Αντιθέτως, ιδιωτικοποίηση του μεγαλύτερου Λιμανιού της χώρας σημαίνει απολύσεις για τους εργαζόμενους, κλείσιμο μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται γύρω από το Λιμάνι, ταφόπλακα για τη ναυπηγική. Σημαίνει ότι το δικό μας Λιμάνι θα γίνει «οικόπεδο» στα χέρια των μονοπωλίων. Για το Κερατσίνι και την Δραπετσώνα ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ σημαίνει περισσότερη ανεργία, και επιπλέον σημαίνει, ότι η ευρύτερη περιοχή των Λιπασμάτων θα παραδοθεί ως «λεία» στα χέρια των κερδοσκόπων. Τα σχέδια, άλλωστε, για την υπεργιγάντωση του Λιμανιού στην περιοχή της Δραπετσώνας σε βάρος της ανάπλασης και της ανάπτυξης της περιοχής μας και σε βάρος του Κερατσινιώτικου και του Δραπετσωνίτικου λαού είναι ήδη έτοιμα. Ο Δήμαρχος του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, Λουκάς Τζανής, όχι μόνο ανέχτηκε και ανέχεται αυτό το έγκλημα σε βάρος της πόλης μας, αλλά και το στηρίζει, γεγονός που αποδεικνύεται  και από την παντελή απουσία της δημοτικής αρχής από τη σημερινή αγωνιστική κινητοποίηση. Στο ίδιο μήκος κύματος, όμως, κινούνται και όσοι διεκδικούν ως δήθεν ανεξάρτητοι την ψήφο των συνδημοτών μας και σήμερα είναι εξίσου απόντες. Οι δήθεν ανεξάρτητοι τοπικοί παράγοντες «κλείνουν το μάτι» σε όσους επωφθαλμιούν την περιουσία των δημοτών αποδεικνύοντας πόσο καθοριστικά εξαρτημένοι είναι από το σύστημα που μας έφερε στην χρεοκοπία. Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ καλεί τους δημότες της Δραπετσώνας και του Κερατσινίου να ξαναπάρουμε την πόλη μας στα χέρια μας και να αντισταθούμε στα κερδοσκοπικά συμφέροντα που μετατρέπουν τις γειτονιές μας σε γειτονιές της εγκατάληψης, της ανεργίας, της απόγνωσης».

ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ
Δημοτική Κίνηση Πολιτών Κερατσινίου – Δραπετσώνας
ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα