ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ

13/3/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Σήμερα, Πέμπτη 13/3, κλιμάκιο του ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ αποτελούμενο από τον υποψήφιο Δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο και τα μέλη Ελένη Καπουσίζογλου,Μαρίνο Σπανό, Ροδάνθη Χαλικιά και Γιώργο Φωτάκη, επισκέφτηκε την υπηρεσία πρασίνου του Δήμου.

Οι εργαζόμενοι στη συνάντηση με τα μέλη του ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ τόνισαν ότι η κατάσταση της υπηρεσίας Πρασίνου έχει γίνει απελπιστική λόγω των τραγικών ελλείψεων σε προσωπικό, μέσα, φυτά, υλικά, ενώ κατήγγειλαν ότι η δημοτική αρχή αντί να φροντίσει για την βελτίωση των υπηρεσιών του Δήμου αναθέτει τις σχετικές εργασίες σε «ημέτερους» εργολάβους με μεγαλύτερο κόστος για τον Δήμο και τους δημότες.

 Ο Υποψήφιος Δήμαρχος του ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, Χρήστος Βρεττάκος, επεσήμανε ότι η δημοτική αρχή με την αρωγή της αντιπολίτευσης και εφαρμόζοντας τις μνημονιακές κυβερνητικές εντολές έχει απαξιώσει και έχει διαλύσει τις δημοτικές υπηρεσίες, με άμεση συνέπεια την εικόνα εγκατάληψης που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι συνδημότες μας.

Τέλος, αμοιβαία υπόσχεση έδωσαν η αντιπροσωπεία του ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ με τους εργαζόμενους για μία κοινή προσπάθεια, ώστε να ξαναζωντανέψει το πράσινο στην πόλη μας.


ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ
Δημοτική Κίνηση Πολιτών Κερατσινίου – Δραπετσώνας
ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα