ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡ. ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΕΡΓΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ''ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ'' ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ -ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΙΚΡΟΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Την Δευτέρα 17 Μαρτίου τα μέλη της Δημοτικής Κίνησης ''ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ'' και ο υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος επισκεφθήκαμε τους εργαζόμενους στο τμήμα μικροέργων του Δήμου μας.

Οι εργαζόμενοι τόνισαν ότι η Δημοτική Αρχή ακολουθώντας τις εντολές της κυβέρνησης υποβαθμίζει συνεχώς και σκόπιμα της δημοτικές υπηρεσίες και τους ίδιους τους εργαζόμενους, με τρανταχτό παράδειγμα το πάγωμα του διαγωνισμού για την πρόσληψη 70 ατόμων μόνιμου προσωπικού.

Τα μέλη του ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ παρουσίασαν τις θέσεις της Δημοτικής Κίνησης και ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος επεσήμανε ότι “ο Δήμος μας έχει ανάγκη από ριζικές αλλαγές και ανατροπή κάθε κατεστημένου που τον οδήγησε στο μαρασμό. Με τους εργαζόμενους στο πλάι μας, με την δική σας και με την δική μας δουλειά, με τον δικό σας και με τον δικό μας κόπο, έχουμε τη δύναμη και την ελπίδα να αλλάξουμε τις γειτονιές μας, να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη”

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα