Θλιβερή για άλλη μία φορά η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου Δραπετσώνας για τις Κοιν.Σ.Επ και το πάρκο Πρέσσοφ

Για άλλη μία φορά η διοίκηση του δήμου φρόντισε να υποβαθμίσει την διαδικασία του συμβουλίου, αποσύροντας τελευταία στιγμή το θέμα της σύμβασης του δημοτικού κολυμβητηρίου με Κοιν.Σ.Επ, ενώ αυτό είχε συζητηθεί για πάνω από τρεις ώρες και ήταν εμφανές ότι θα καταψηφιστεί από το σώμα. Μάλιστα ο Δήμαρχος αγνόησε επιδεικτικά το γεγονός ότι πριν από μερικές εβδομάδες το θέμα είχε ήδη καταψηφιστεί από το σώμα και το είχε εισάγει εκ νέου στην ημερήσια διάταξη.

Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ μέσω του επικεφαλής του Χρήστου Βρεττάκου, κατήγγειλε τις απαράδεκτες αυτές τακτικές, απαίτησε να μην γίνει δεκτή η ιδέα των Κοιν.Σ.Επ που εξυπηρετεί στην διάλυση και ιδιωτικοποίηση των δήμων και πρότεινε να λειτουργήσει άμεσα το εδώ και ένα χρόνο κλειστό κολυμβητήριο, με τροποποίηση του οργανισμού και με αποκλειστική ευθύνη του δήμου, έστω και αρχικά σε μία βάρδια. Η πρόταση κάτω από φοβερή πίεση και την κατακραυγή για την καινούργια απόπειρα σύμβασης με Κοιν.Σ.Επ, έγινε δεκτή από την δημοτική αρχή.

Για το θέμα του γηπέδου Χάντμπολ στο πάρκο Πρέσσοφ, ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ μέσω του δημοτικού του συμβούλου Μπάμπη Μανουσιάδη, επανέφερε το θέμα δυναμικά και απαίτησε την διεξαγωγή ψηφοφορίας ώστε το συμβούλιο να πάρει απόφαση για το ζήτημα, εκφράζοντας καθαρά την αντίθεση στην παραχώρηση αυτή και την θέση για ελεύθερους χώρους στους πολίτες της πόλης. Ο Δήμαρχος αγνόησε το αίτημα, δηλώνοντας ότι θα προχωρήσει στην παραχώρηση. Γι αυτό το λόγο, συγκεντρώσαμε άμεσα 15 υπογραφές δημοτικών συμβούλων ώστε να μπει υποχρεωτικά το θέμα στην επόμενη συνεδρίαση.

Η Δημοτική Κίνηση ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ δεν θα επιτρέψει το ξεπούλημα της δημοτικής περιουσίας και θα σταθεί δυναμικά απέναντι σε κάθε σχετική απόπειρα. 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα