ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Η επιτροπή πρωτοβουλίας των κατοίκων καλεί την ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 6 π.μ.στο ΙΚΑ ΑΜΦΙΑΛΗΣ σε αγωνιστική κινητοποίηση στην προσπάθεια να παρεμποδιστεί η μεταφορά του διοικητικού τμήματος του ΙΚΑ απο την Αμφιάλη στη Δραπετσώνα.
ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΙΚΑ - ΑΜΦΙΑΛΗΣ

Κερατσινιώτη-Κερατσινιώτισσα,


Η πολιτική της τρικομματικής κυβέρνησης των μνημονίων που στόχο έχει την εξαθλίωση μας, ξαναχτυπά το Κερατσίνι. Αυτή η πολιτική που οδήγησε στην ανεργία χιλιάδες συμπολίτες μας, που στέρησε από τα νέα παιδιά το δικαίωμα τους να ονειρεύονται, που μετέτρεψε τους μισθούς και τις συντάξεις μας σε βοηθήματα, έβαλε στόχο και την υγεία μας.

Με κυβερνητική απόφαση για λόγους οικονομίας και νοικοκυρέματος όπως λένε, μεταφέρονται οι διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ -Αμφιάλης. Ο πραγματικός λόγος όμως είναι η απόφαση τους για το κλείσιμο των μονάδων πρωτοβάθμιας περίθαλψης και για το πέρασμα της σιγά σιγά στο ιδιωτικό κεφάλαιο που περιμένει με χαρά και ανυπομονησία.

Σήμερα μεταφέρουν τις διοικητικές υπηρεσίες αδιαφορώντας για την ταλαιπωρία των χιλιάδων ανθρώπων, ανάμεσα τους ηλικιωμένων και ασθενών. Αύριο και αυτό είναι σίγουρο ότι θα γίνει αν δεν αντιδράσουμε, θα κλείσουν και το παράρτημα του ΙΚΑ στην Αμφιάλη και ως προς τις παροχές υγείας που προσφέρει.

Το ΙΚΑ χτίστηκε εδώ και δεκαετίες με το υστέρημα των εργαζομένων. Χρόνια και χρόνια με τις εισφορές μας δημιουργήθηκε ένα σύστημα πρωτοβάθμιας περίθαλψης που πάντα είχε προβλήματα, αλλά σήμερα έχουν βάλει στόχο να το διαλύσουν τελείως.

Αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε. Πρέπει να αντισταθούμε.
Το παράρτημα του ΙΚΑ πρέπει να μείνει στην Αμφιάλη.

Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα