5 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΦΥΣΣΑ

Δελτίο Τύπου
16-9-18
« Πέντε χρόνια χωρίς τον Παύλο Φύσσα»

Την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018 συμπληρώνονται 5 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, δολοφονία από τους φασίστες της χρυσής αυγής, που ακόμα και σήμερα παραμένουν ελεύθεροι και ατιμώρητοι, συνεχίζοντας τις ναζιστικές τακτικές, των δολοφονικών επιθέσεων, τραμπουκισμών και εκφοβισμού της κοινωνίας.
Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε οι γειτονιές του Κερατσινίου, της Δραπετσώνας, του Περάματος, της Νίκαιας και ευρύτερου του Πειραιά πρέπει να σταθούν όρθιοι και αποφασισμένοι μπροστά στα τάγματα εφόδου της χρυσής αυγής και της ακροδεξιάς, όπου και αν έχουν βρει καταφύγιο.

Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε απαιτούμε η πολιτεία και ελληνική δικαιοσύνη να αποδώσει με το πιο χαρακτηριστικό τρόπο τις ποινές που αρμόζουν στους δολοφόνους, αποδίδοντας επιτέλους δικαιοσύνη και δικαίωση τόσο στην οικογένεια του Παύλου όσο και στους αγωνιστές κατά του φασισμού.

Η ανεξέλεγκτη ακόμα και σήμερα δράση των φασιστών κατά των συνανθρώπων μας, όπως η δολοφονική επίθεση κατά του αντιφασίστα Βαγγέλη Παπαμιχαήλ στο Πέραμα, καταδεικνύει ότι η αμείλικτη ναζιστική τακτική που εφαρμόζουν ανενόχλητοι οι τραμπούκοι της χρυσής αυγής, καλά κρατεί και δρα καθημερινά και πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα και παραδειγματικά , από την πολιτεία και την αστυνομία.

Στεκόμαστε δίπλα στο Βαγγέλη Παπαμιχαήλ, δίπλα στους αγωνιστές και συνανθρώπους μας που δέχονται καθημερινά τις επιθέσεις των φασιστών. Στεκόμαστε ως κοινωνία απέναντι σε αυτούς που μας τρομοκρατούν, σε αυτούς που θέλουν να μας στερήσουν την ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης.

Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν μαζικά στις αντιφασιστικές εκδηλώσεις, για την επέτειο από τα 5 χρόνια της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα