Κινητοποιήσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Δράσης Κατά του Ρατσισμού, του φασισμού, του πολέμου και της φτώχειας


Τo Σάββατο 17 Μάρτη 2018 πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο κινητοποιήσεις , δράσεις κατά του Ρατσισμού, του φασισμού, του πολέμου και της φτώχειας από φορείς, συλλογικότητες, συνδικάτα, δημοτικές κινήσεις, κοινότητες μεταναστών και χιλιάδες πολίτες στον κόσμο. Η Δημοτική Κίνηση Άλλος Δρόμος, συμμετέχει και καλεί τα μέλη της να παραστούν στις κινητοποιήσεις το Σάββατο 17/3 και ώρα 3 το μεσημέρι στην πλατεία Ομόνοιας.

Διαδηλώνουμε για να μπει φραγμός κατά των φασιστών, ναζιστών της Χρυσής Αυγής και όλων των ρατσιστικών επιθέσεων σε συνανθρώπους μας μετανάστες, κατά των πολέμων και του ιμπεριαλισμού, κατά της φτώχειας και της εξαθλίωσης των ανθρώπων που γίνονται στόχος του κεφαλαίου, των μνημονιακών πολιτικών και των διεθνών συμφερόντων.

Διαδηλώνουμε υπέρ της ελευθερίας, της υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων,  του δικαιώματος για μία αξιοπρεπή ζωή σε μετανάστες, σε πρόσφυγες και εξαθλιωμένους συνανθρώπους μας, στήριξη των δομών και ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης στα <hot-spot> και στα κέντρα φιλοξενίας.

Συμμετέχουμε και καλούμε τα μέλη μας και τους συμπολίτες μας στο συλλαλητήριο το 
Σάββατο 17 Μάρτη 2018 στην πλατεία Ομόνοιας, 3 μ.μ




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα