Επισκευές και συντήρηση των αθλητικών υποδομών του Δήμου

Αυτή η Δημοτική Αρχή, ο Δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος και η δημοτική ομάδα του Άλλου Δρόμου, συνεχίζουν να εργάζονται με σταθερούς ρυθμούς, σχεδιασμό και εργατικότητα, έχοντας στόχο να αλλάξουν την πόλη, μία πόλη που είχε εγκαταλειφθεί, σε μία πόλη αξιοπρέπειας, σύγχρονης και ανθρώπινης.

Με βασικό γνώμονα ότι ο αθλητισμός αποτελεί κοινωνικό αγαθό, το οποίο προάγει την ψυχική, πνευματική και σωματική υγεία, η Δημοτική αρχή προσπαθεί να παρέχει στους κατοίκους δυνατότητες και ευκαιρίες αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου και προαγωγής της υγείας τους. Σε αυτό το πλαίσιο, επίσης, επιδιώκει τη συνεχή αναβάθμιση των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεών του και την κατασκευή νέων.

Μετά την επανακατασκευή του δημοτικού γηπέδου Π. Σαλπέας, τις σημαντικές παρεμβάσεις στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Δραπετσώνας και της Χαραυγής, αυτό το καλοκαίρι έγιναν σημαντικές εργασίες ανακατασκευής παρκέ, οροφής, ελαιοχρωματισμού στα κλειστά γυμναστήρια Αρ.Παπαμιχαήλ και Π. Νικολαΐδης, καθώς και στο κολυμβητήριο στην Χαραυγή. Παράλληλα πολλά μικρά γήπεδα, ανακατασκευάζονται και δημιουργούνται νέα, με ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση προς τους πολίτες και με την χαμηλότερη μηνιαία συνδρομή στην χώρα, αναφορικά με το κολυμβητήριο της πόλης.

Εργασίες και παρεμβάσεις που είχαν χρόνια να γίνουν, αφήνοντας τις αθλητικές υποδομές της πόλης να καταρρεύσουν, με χιλιάδες συνανθρώπους μας να αθλούνται σε απαράδεκτες καταστάσεις και συνθήκες.

Με προτεραιότητα μας τα σχολεία, τους παιδικούς σταθμούς, τα πολιτιστικά κέντρα, τους κινηματογράφους, τις αθλητικές υποδομές του δήμου, τα πάρκα και τις παιδικές χαρές, δίνουμε το κίνητρο και την ώθηση στους νέους, στους συνανθρώπους μας, να αγαπήσουν την πόλη τους και να ζήσουν με αξιοπρέπεια σε μία σύγχρονη πόλη.


Οι εργασίες συνεχίζονται και οι παρεμβάσεις θα ολοκληρωθούν σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, δρομολογώντας άμεσα έργα και στις αθλητικές υποδομές των Σιταποθηκών.




       

       


    


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα