Νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας και συναυλίας

Λόγω κακοκαιρίας η αποψινή προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας στην παραλιακή ζώνη Λιπασμάτων, ενάντια στις ρυπογόνες δραστηριότητες της Oil One και η συναυλία των Χαϊνιδων, αναβλήθηκε. Πλήθος κόσμου παρά την βροχή προσήλθε στο χώρο του θεάτρου, όπου και γνώρισε από κοντά το μέγεθος και την έκταση των εργασιών που έχουν πραγματοποιηθεί από την δημοτική αρχή.

Νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας και συναυλίας με τους Χαϊνηδες την Πέμπτη 15 Ιουνίου στις 7:30 μ. μ. στον ίδιο χώρο (συγκέντρωση στον Υδατόπυργο).

Καλούνται όλοι οι πολίτες του Κερατσινίου-Δραπετσώνας να στηρίξουν την κινητοποίηση ενάντια στην λειτουργία των εγκαταστάσεων της Oil One συμφερόντων Μελισσανίδη και κάθε ρυπογόνου εγκατάστασης που μολύνει και επιβαρύνει την ζωή μας στην πόλη. 

Να στηρίξουν αυτή την δημοτική αρχή με δήμαρχο τον Χρήστο Βρεττάκο και την δημοτική παράταξη Άλλος Δρόμος, που είναι και η μοναδική που πραγματοποίησε τις δεσμεύσεις της για το χώρο της ανάπλασης, η μοναδική δημοτική αρχή που τόλμησε και συγκρούστηκε με τα μεγάλα συμφέροντα της περιοχής, ανέδειξε τα βρόμικα σχέδια των επιχειρηματιών, διεκδίκησε, οργάνωσε και κατασκεύασε για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης, υποδομές προς όφελος του πολίτη στο χώρο των Λιπασμάτων.
 Η γη που μας ανήκει για πρώτη φορά ελεύθερη και προσβάσιμη στους πολίτες της.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 7:30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΣΤΟΝ ΥΔΑΤΟΠΥΡΓΟ






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα