Δύο χρόνια μετά..

Δύο χρόνια μετά..


Πέρασαν 2  χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, από τα χέρια μέλους της Χρυσής Αυγής.  Η εγκληματική αυτή οργάνωση, σήμερα κάθεται στο εδώλιο μετά από 2 φόνους, αυτή του Παύλου και του Σαχτζατ Λουκμάν, εκατοντάδες επιθέσεις σε ανθρώπους και συμμετοχή σε πολλά άλλα. Η δολοφονία αυτή δημιούργησε γρήγορα αντανακλαστικά στο αντιφασιστικό κίνημα κι όχι μόνο και προσπάθησε να χτίσει μια ασπίδα ενάντια στο γεμάτο μίσος και ρατσισμό λόγο αυτής της οργάνωσης.

Ο λαός μας δεν πρέπει να επιτρέψει  να εισχωρήσει στις γειτονίες μας η ιδεολογία του φασισμού. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε ξανά τη στοχοποίηση συνανθρώπων μας, λόγω διαφορετικής  καταγωγής, θρησκείας, σεξουαλικού προσανατολισμού και πολιτικών πεποιθήσεων. Δε θα επιτρέψουμε ξανά να μας επιβάλουν την παρουσία τους. Την προηγούμενη εβδομάδα αντιφασιστικές και όχι μόνο συλλογικότητες, έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα στους νεοναζί αυτής της εγκληματικής οργάνωσης, που τόλμησαν να κάνουν προεκλογική συγκέντρωση στις λαϊκές γειτονιές του Πειραιά, με μια μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση.

Καλούμε στην αντιφασιστική συγκέντρωση αύριο στις  18:00 μπροστά από το μνημείο του Παύλου Φύσσα, στην οδό Παναγή Τσαλδάρη και προσεχώς Παύλου Φύσσα.

Σιγά μην κλάψω
Σιγά μη φοβηθώ…

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ.
ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΦΤΩΧΕΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 
ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα