«ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ!» - ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ


«ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ!» - ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
ΨΗΦΙΣΜΑ Δ.Σ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
«ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ!»
Η χώρα μας δοκιμάζεται πέντε χρόνια τώρα από μια πολιτική που έχει δήθεν ως στόχο να αντιμετωπίσει την κρίση και να σώσει τον λαό μας. Αυτή η πολιτική της Ε.Ε. και του ΔΝΤ που υπηρέτησαν πιστά οι προηγούμενες κυβερνήσεις, οδήγησε στην συρρίκνωση του ΑΕΠ της χώρας κατά 28%, στην αύξηση της ανεργίας πάνω από 30%, έστειλε χιλιάδες νέους στη μετανάστευση και 6,3 εκατομμύρια ανθρώπους στα όρια της φτώχειας ή κάτω από αυτά, εξαφάνισε μισθούς, συντάξεις και κοινωνικές παροχές.  Άνθρωποι αναζητούν τροφή στα σκουπίδια και χιλιάδες άλλοι έδωσαν τέλος στη ζωή τους γιατί δεν μπορούσαν να επιβιώσουν. Η πολιτική αυτή διέλυσε και την Τοπική Αυτοδιοίκηση στερώντας της χρηματικούς πόρους και απογυμνώνοντας την από τις κοινωνικές παροχές που πρέπει να προσφέρει στους δημότες.
Οι μόνοι που σώθηκαν από αυτή την πολιτική ήταν οι τράπεζες και οι μεγαλοεπιχειρηματίες που είδαν τα κέρδη τους να πολλαπλασιάζονται την ίδια στιγμή που δεκάδες χιλιάδες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις έβαλαν λουκέτο.
Αυτό, είναι το χειροπιαστό αποτέλεσμα του ΝΑΙ των κυβερνήσεων σε αυτή την πολιτική. Τα αποτελέσματα αυτού του ΝΑΙ βιώνουν με δραματικό τρόπο η χώρα και ο λαός μας.
Στις 25 Γενάρη ο ελληνικός λαός είπε ΟΧΙ στη συνέχιση αυτής της πολιτικής που η Τρόικα έχει επιβάλλει. Σήμερα, οι διεθνείς και ντόπιοι τοκογλύφοι εντείνουν την επίθεση και τους εκβιασμούς απέναντι του. Απαιτούν τη συνέχιση της λεηλασίας, τη συνέχιση των πολιτικών λιτότητας, την πλήρη υποταγή και την μετατροπή της χώρας μας σε αποικία χρέους στο διηνεκές.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Κερατσινίου – Δραπετσώνας καλεί τους ανθρώπους της πόλης μας, μιας πόλης που υποφέρει  από την ανεργία και την φτώχεια, να πουν ένα δυναμικό, μαζικό και αποφασιστικό ΟΧΙ στα τελεσίγραφα της Τρόικας. ΟΧΙ στην πολιτική των μνημονίων και της λιτότητας. ΟΧΙ στη μετατροπή της χώρας σε προτεκτοράτο με την εποπτεία της ΕΕ και του ΔΝΤ. ΟΧΙ στην αποδόμηση της κοινωνικής ασφάλισης, της δημόσιας παιδείας και υγείας. ΟΧΙ στις νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων. ΟΧΙ στην υποτέλεια.
Ένα ΟΧΙ που θα παίρνει υπόψη του τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε τους επόμενους μήνες. Ένα ΟΧΙ που θα είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε απέναντι στη λυσσαλέα επίθεση των ξένων δανειστών μας και των ντόπιων υποστηρικτών τους.Ένα ΟΧΙ που στην ουσία του, όμως, θα είναι ένα μεγάλο ΝΑΙ στο ξεκίνημα μιας νέας προσπάθειας. Μιας προσπάθειας που θα έχει στόχο την ανασυγκρότηση της πατρίδας μας, θα έχει στόχο να μείνει όρθιος ο λαός μας, θα έχει στόχο μια Ελλάδα που δεν θα αφήσει στους νέους ανθρώπους ως κληρονομιά ερείπια και δυσβάσταχτα χρέη.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΡΘΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ!
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ!


http://www.keratsini-drapetsona.gr/index.php?option=com_fpss&task=track&id=283&url=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%2C%2C&lang=el

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»