ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΛΠΕΑΣ»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΛΠΕΑΣ»
Ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά και τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά, τιμούν τον Παναγιώτη Σαλπέα 15 χρόνια από τον πρόωρο χαμό του, για την προσφορά του στον αθλητισμό και το πειραϊκό ποδόσφαιρο, την τοπική αυτοδιοίκηση και τους κοινωνικούς αγώνες.
Διοργανώνουν ποδοσφαιρικό τουρνουά ομάδων παλαιμάχων και ακαδημιών από ομάδες όλου του Πειραιά.
Η διοργάνωση θα διεξαχθεί 30-31 Μαΐου και 6-7 Ιουνίου στα γήπεδα του Κερατσινίου -Δραπετσώνας , και θα ολοκληρωθεί 7 Ιουνίου στο γήπεδο Σχιστού «Π. Σαλπέας» σε εκδήλωση τιμής και απονομές. 
Το μέλλον του ποδοσφαίρου μαζί με τους παλαίμαχους, θα συναντηθούν σε μια γιορτή που θα τιμά το ποδόσφαιρο, όπως το τιμούσε και ο Παναγιώτης Σαλπέας, μακριά από τα αρνητικά φαινόμενα της διαφθοράς και της βίας στα γήπεδα.
Στο τουρνουά παλαιμάχων θα  συμμετέχουν οι ομάδες:
Μικτή Παλαιμάχων Κερατσινίου Δραπετσώνας, Μικτή Παλαιμάχων Πειραιά,  και η ομάδα Οδηγήτρια που τόσο αγαπούσε ο Παναγιώτης  Σαλπέας.
Στο τουρνουά Ακαδημιών θα συμμετέχουν ομάδες από όλο τον Πειραιά, χωρίς αριθμητικό περιορισμό. Οι ομάδες με δικαίωμα συμμετοχής είναι των κατηγοριών Junior και Projunior.


Πληροφορίες για την διοργάνωση και δηλώσεις  συμμετοχής στα τηλέφωνα:- Τμήμα  Πολιτισμού-Αθλητισμού,  Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας,
τηλ.  213 2074 677 -678  email, athlitismos@keratsini.gr
- Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, τηλ. 2104823333
-  Σύνδεσμος Παλαίμαχων  Ποδοσφαιριστών Πειραιά, τηλ. 6937638644
http://goo.gl/z6Up3i

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα