Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 12η Μαθητική Συνάντηση Παραδοσιακών Χορών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 12η  Μαθητική Συνάντηση Παραδοσιακών Χορών
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 22 Μαρτίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο "Αντώνης Σαμαράκης", η 12η  Μαθητική Συνάντηση Παραδοσιακών Χορών του Δήμου μας στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου 1821.
Τα δημοτικά σχολεία της πόλης μας χόρεψαν χορούς από όλες τις περιοχές της χώρας δίνοντας έναν ιδιαίτερο τόνο στην εκδήλωση, καθώς πολλές φορές ο χορός συνοδευόταν με απαγγελία στοίχων, τραγουδιών και στοιχεία θεατρικότητας.
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και η αίθουσα ήταν κατάμεστη δίνοντας το πιο δυνατό της χειροκρότημα στους μικρούς μαθητές.
Ο Δήμαρχος της πόλης κ. Χρήστος Βρεττάκος απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Παράλληλα ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς της πόλης μας για την συνεισφορά τους στην δημόσια παιδεία και στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η Δημοτική Αρχή βράβευσε τους καθηγητές που συνταξιοδοτήθηκαν πέρυσι. Η συμβολική αυτή κίνηση επιδοκιμάστηκε από τους Καθηγητές οι οποίοι με ιδιαίτερη χαρά δέχθηκαν την βράβευση
Στην εκδήλωση συμμετείχε η Δημοτική Αρχή της Πόλης μας και πλήθος μελών του δημοτικού συμβουλίου.
12paradosiakoixoroi4
12paradosiakoixoroi1

http://tinyurl.com/ob7nx9c

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»