ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ


Χθες, στις 16/11/2014, πραγματοποιήθηκε μετά από κάλεσμα του συντονιστικού μαζικών φορέων Κερατσινίου – Δραπετσώνας, πορεία που ξεκίνησε από τον πρώην Δημαρχείο Δραπετσώνας και κατέληξε στον χώρο των Λιπασμάτων. Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του συντονιστικού και αυτό ήταν πολύ θετικό. Στόχος της πορεία αυτής, ήταν να δώσει ένα μήνυμα στην Κυβέρνησης αλλά και στους μεγαλο-επιχειρηματίες  που θέλουν να εκμεταλλευτούν τις εκτάσεις αυτές, πως ο χώρος των Λιπασμάτων ανήκει στο λαό.
Στην πορεία πορεύτηκαν μαζί μας ο Δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας και Τζένη Βαμβακά, ο Άλλος Δρόμος, η Λαϊκή Συσπείρωση, η Εργατική Λέσχη, το Λιμάνι της Αγωνίας και άλλοι φορείς και συλλογικότητες της πόλης μας.
Εμείς, ο λαός του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, δεν θα επιτρέψουμε την λειτουργία του εργοστασίου επεξεργασίας πετρελαιοειδών αποβλήτων όπου θα επιβαρύνει ακόμη πιο πολύ την ατμόσφαιρα της περιοχής και θα την μετατρέψει σε νέα χαβούζα. Δεν θα επιτρέψουμε την περαιτέρω υποβάθμιση της ζωής των κατοίκων της πόλης μας. Ο λαός του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας οφείλει να βρεθεί μπροστά σε αυτά τα καταστροφικά επιχειρηματικά σχέδια. Ό ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ θα είναι εκεί και μαζί μα τον λαό της πόλης μας θα προσπαθήσει να επεκτείνει αυτήν την ασπίδα κινητοποίησης, που σκοπό έχει να βάλει φρένο στα βλαβερά για εμάς σχέδια της Κυβέρνησης και των μεγαλο-επιχειρηματιών.


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα