ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ


Σήμερα Κυριακή 07/09/2014 το πρωί , μέλη του «ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ» και η Δημοτική Αρχή Κερατσινίου Δραπετσώνας με εκπρόσωπο της , τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού & Αθλητισμού Χρήστο Καραγιαννάκη υποδέχτηκε στο σημείο της δολοφονίας  του Παύλου Φύσσα αντιπροσωπεία του Πλοίου της Ειρήνης , οι οποίοι μετά τον κατάπλου στο λιμάνι του Πειραιά επισκέφτηκαν το σημείο, για να αποδώσουν φόρο τιμής στη μνήμη του Παύλου Φύσσα.

 Ο Αντιδήμαρχος καλωσόρισε και μετέφερε μήνυμα συμπαράστασης και ευχαριστίας του Δημάρχου Χρήστου Βρεττάκου, ο οποίος ήταν αδύνατον να παρευρεθεί λόγω της προγραμματισμένης πρώτης συνεδρίασης και εκλογής Προεδρείου του Δ.Σ. που εξελισσόταν την ίδια ώρα στο Δημαρχείο..

Το μήνυμα αυτής της επίσκεψης ήταν, η καταδίκη του φασισμού και των εγκλημάτων μίσους και η υπεράσπιση των αντιφασιστικών ιδεών. Μέλη της αντιπροσωπείας προσευχήθηκαν στη μνήμη του Παύλου Φύσσα κάτι που ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό.

“Ο φασισμός δε χωρά στις γειτονιές μας”  ήταν το σύνθημα που τόνισαν ιδιαίτερα οι παρευρισκόμενοι , οι οποίοι μας έδωσαν κουράγιο και δύναμη έτσι ώστε να μαχόμαστε πιο δυνατά ενάντια στο φασισμό. Παρούσα ήταν και η βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ κα. Μάνια Παπαδημητρίου καθώς και κάτοικοι της περιοχής

Στο τέλος τα μέλη της αντιπροσωπείας έβγαλαν φωτογραφίες στο σημείο που πέρυσι έπεσε νεκρός ο Παύλος Φύσσας από μέλος της Χρυσής Αυγής κι όπου σήμερα έχουν φυτέψει μια μικρή ελιά.

Ο «Άλλος Δρόμος» θα συνεχίσει να μάχεται εντός κι εκτός Δημοτικού Συμβουλίου ενάντια σε φασιστικές ομάδες και ιδέες, κάτι που άλλωστε έχει αποδείξει πριν ακόμα γίνει Δημοτική Αρχή.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»