Συνέντευξη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ

Συνέντευξη του Υπ. Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου στο www.enpeiraiei.gr
 http://www.enpeiraiei.gr/news/%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B7-%CE%B4%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84/

"Λογιστική Εξαπάτηση η δήθεν μείωση του χρέους"



Εμείς δεν θα πούμε ψέματα στους δημότες τονίζει στη συνέντευξή του στην Εν Πειραιεί, ο υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος. Λίγες μέρες πριν από τον β΄γύρο των εκλογών, ο κος Βρεττάκος αναφέρεται στον ανθυποψήφιό του Λουκά Τζανή, τον οποίο κατηγορεί για λογιστική εξαπάτηση του λαού σχετικά με τη δήθεν, όπως λέει, μείωση του χρέους και καλεί τους συνδημότες του να στηρίξουν τον Άλλο Δρόμο για να δώσει λύση στα πραγματικά προβλήματα και να υπερασπίσει τα δικαιώματα και τα συμφέροντά τους.

-Οι δημοσκοπήσεις έπεσαν έξω και για τη δική σας υποψηφιότητα. Τελικώς, είστε ένας εκ των δύο «μονομάχων» του β’ γύρου, μόλις με μισή μονάδα διαφορά από τον κ. Τζανή. Γιατί να ψηφίσουν εσάς και όχι των ανθυποψήφιο σας;

Οι άνθρωποι της πόλης μας τη σημερινή εποχή χρειάζονται μία δημοτική αρχή που θα παλέψει για να δώσει λύση στα πραγματικά προβλήματα, θα υπερασπίσει τα δικαιώματα και τα συμφέροντά τους. Η πολιτική και το έργο του νυν Δημάρχου κ. Τζανή δεν ακολούθησε αυτό το δρόμο. Οι γειτονιές μας αυτά τα χρόνια εγκαταλείφθηκαν περισσότερο από ποτέ, οι δημοτικές υπηρεσίες, όπως το πράσινο και η καθαριότητα, απαξιώθηκαν, οι κοινωνικές υπηρεσίες διαλύθηκαν ή δοθήκαν δώρο σε ιδιώτες. Αυτό είναι το έργο του κυρίου Τζανή και αυτή είναι η πολιτική που ακολούθησε, μία πολιτική απόλυτα εξαρτημένη από το σύστημα της διαπλοκής και τις πολιτικές της φτωχοποίησης της ελληνικής κοινωνίας.

Ακόμα και τώρα, ο κ. Τζανής βασίζει όλη του την προεκλογική καμπάνια σε μία λογιστική εξαπάτηση για το χρέος του Δήμου που δήθεν μειώθηκε και ταυτόχρονα τάζει στους δημότες ότι το Κερατσίνι θα γίνει Μόντε Κάρλο. Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ δεν θα πει ψέματα στους Δημότες και αυτό μπορούμε να το υποσχεθούμε. Εμείς δεσμευόμαστε ότι ως δημοτική αρχή θ’ αγωνιστούμε μαζί με τους δημότες για να ξαναγίνουν οι γειτονιές μας, γειτονιές της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς και της αξιοπρέπειας. Δεν θα «χτίσουμε γεφύρια», αλλά θα προστατεύσουμε τις δημοτικές υπηρεσίες και το δημόσιο πλούτο, θα παλέψουμε για την βελτίωση της ποιότητας ζωής, θα χτίσουμε ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας, θα προασπίσουμε τα δικαιώματα των δημοτών σε υγεία, παιδεία, αξιοπρεπή διαβίωση και θα παραδώσουμε αυτή την πόλη στους ανθρώπους της βάζοντας τέλος, στη διαπλοκή και την παντοκρατορία των «κολλητών».

-Είστε κοντά στο νήμα. Πέρα από το λαό του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας στον οποίο απευθύνεστε ζητώντας την ψήφο τους, έχετε απευθυνθεί στους άλλους συνδυασμούς για να ζητήσετε τη στήριξη τους;

Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ δεν θα γίνει «ο ίδιος δρόμος» ούτε μετά την πρώτη Κυριακή ούτε μετά τη δεύτερη Κυριακή στις 25 Μάη. Σεβόμαστε όλους τους συνδυασμούς και θα σεβαστούμε όλες τις απόψεις την επόμενη ημέρα των εκλογών, όπως σεβόμαστε και τους δημότες αυτής της πόλης, στους οποίους εξακολουθούμε ν’ απευθυνόμαστε ανοιχτά και καθαρά, χωρίς παιχνίδια κάτω από το τραπέζι.

-Ποιος είναι ο άλλος δρόμος για το Κερατσίνι και στη Δραπετσώνα;

Είναι ο Δρόμος της Ανατροπής και της Δημιουργίας, ο Δρόμος της συμμετοχής και της αξιοπρέπειας, ο Δρόμος της Αλληλεγγύης και της Ανθρωπιάς, ο Δρόμος της Ελπίδας και της Προοπτικής. Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, όχι μόνο για το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα, είναι ο δρόμος που καλεί τον καθένα και την καθεμία από εμάς να πάρει τη ζωή του στα χέρια του, να διαλύσει το χορό των συμφερόντων που στήνονται στις πλάτες του και να χτίσουμε μαζί το μέλλον που μας αξίζει.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα