Ανατρέπουμε τα δεδομένα, κάνουμε την αδιαφάνεια παρελθόν!

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ  "ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ"
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ

Δελτίο Τύπου
20/5/2014

Ανατρέπουμε τα δεδομένα, κάνουμε την αδιαφάνεια παρελθόν!

Ο «Άλλος Δρόμος» με υποψήφιο Δήμαρχο τον δάσκαλο Χρήστο Βρεττάκο ευχαριστεί τους πολίτες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας για τη στήριξη και την ενεργή συμμετοχή στον όμορφο συλλογικό και παραγωγικό αγώνα μας. Η δική σας εμπιστοσύνη μας οδήγησε στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στις 25 Μάη, ένα βήμα πριν την μεγάλη ανατροπή. Η δυναμική σχέση εμπιστοσύνης, συμπόρευσης και αλληλεπίδρασης μεταξύ του «Άλλου Δρόμου» και των πολιτών του Δήμου μας απαιτεί καθαρές θέσεις, αγωνιστικές αποφάσεις και ειλικρινείς δεσμεύσεις.

Ο «Άλλος Δρόμος» δηλώνει απερίφραστα την απόφασή του να απέχει από τα συνήθη επικοινωνιακά παιχνίδια και τις υπόγειες διαβουλεύσεις που παραδοσιακά συνδέονται με το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Παραμένουμε σταθεροί στις ιδέες και στο πρόγραμμά μας. Γιατί ξέρουμε ότι η δική σας στήριξη στις 18 Μάη δεν ήρθε από επικοινωνιακά τρικ και παζαρέματα, αλλά από την κοινή μας επιθυμία για ριζικές και προγραμματικές λύσεις. Για αυτό το λόγο απευθυνόμαστε σε εσάς, τους κατοίκους της πόλης και σας ζητάμε την στήριξη για να ανατρέψουμε οριστικά την ερχόμενη Κυριακή το πολιτικό σκηνικό στο Δήμο μας που στηρίχθηκε σε πελατειακές σχέσεις και ιδιωτικά συμφέροντα. Εμείς ζητάμε από κάθε Δραπετσωνίτη, Δραπετσωνίτισσα, Κερατσινιώτη και Κερατσινιώτισσα να στηρίξει τον «Άλλο Δρόμο» ανεξάρτητα από την πολιτική τους επιλογή στο πρώτο γύρο επειδή γνωρίζουμε ότι όλοι και όλες μας έχουμε έναν στόχο: τη ριζική αλλαγή της Δημοτικής Αρχής που λειτούργησε με αδιαφάνεια, αναποτελεσματικότητα και αλαζονεία.

Με την συμμετοχή σας και τον ενεργό σας ρόλο στην διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος, θα βάλουμε φραγμό στις πολιτικές μαρασμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Το ουσιαστικό όμως στοίχημα ξεκινά την επόμενη μέρα των εκλογών. Μαζί θα δημιουργήσουμε μια πόλη με αλληλεγγύη, αξιοπρέπεια και ελπίδα, την πόλη που μας αξίζει.

Στις 25 Μάη απελευθερωνόμαστε από το χθες, περνάμε στο αύριο!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα