ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΑΝΤΩΝΗ-ΑΜΦΙΑΛΗ

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΑΝΤΩΝΗ-ΑΜΦΙΑΛΗ

Η Δημοτική Κίνηση ''ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ'' και ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος με μαζική συμμετοχή των μελών της Κίνησης και την παρουσία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Β΄Πειραιά Παναγιώτη Λαφαζάνη πραγματοποίησαν περιοδεία στην περιοχή του Αγ. Αντωνη στην Αμφιάλη το Σάββατο 8 Μαρτίου. Για μια ακόμη φορά διαπιστώσαμε την εγκατάλειψη που υφίστανται οι γειτονιές και οι κάτοικοι από την υπάρχουσα Δημοτική Αρχή μέσα από τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων για την υποβάθμιση της καθημερινότητας τους, που βιώνουν στους τομείς της καθαριότητας,της συντήρησης των χώρων άθλησης και πρασίνου,της έλλειψης φωτισμού καθώς και την ταλαιπωρία που υφίστανται από την ανεπάρκεια του συγκοινωνιακού δικτύου που καθιστά ακατόρθωτη την μετακίνησή τους στο κέντρο της πόλης και την πρόσβασή τους στις διάφορες δημόσιες υπηρεσίες.
Η διαρκής υποβάθμιση της ζωής συνολικά, από τη μνημονιακή πολιτική που επιφέρει την συρρίκνωση και απώλεια των εισοδημάτων και της εργασίας και τον στραγγαλισμό κάθε κοινωνικής μέριμνας , σε συνδυασμό με την συνδρομή μιας αδιάφορης εντολοδόχου Δημοτικής Αρχής, οδηγούν καθημερινά τους ανθρώπους στην απόγνωση.
Δραματική ήταν η έκκληση των κατοίκων μέσα από τη φράση όλων ''ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ’’!!



Ο '' Άλλος Δρόμος'' καλεί κάθε Κερατσινιώτη και Κερατσινιώτισσα, κάθε Δραπετσωνίτη και Δραπετσωνίτισσα, να συμπορευθεί στον αγώνα για ν' ανατρέψουμε ΜΑΖΙ όλα όσα μας οδήγησαν στη σημερινή χρεοκοπία και να δημιουργήσουμε ΜΑΖΙ ένα διαφορετικό μέλλον για την πόλη μας και τη ζωή μας!
Στο Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα ανοίγεται ένας “Άλλος Δρόμος” που πρέπει να ενωθούμε και να περπατήσουμε μαζί. Ο “Άλλος Δρόμος” γεννάει την ελπίδα γιατί είναι δικός μας, όλων εκείνων, των εργαζόμενων, των νέων, των ανέργων που βιώνουμε την μνημονιακή επίθεση στο πετσί μας. “Ο Άλλος Δρόμος” είναι το νέο που γεννήθηκε μέσα από τους πολίτες που αποφάσισαν να αγωνιστούν για την ζωή τους, για την πόλη τους.




Στο Δήμο που με τη στήριξη των Δημοτών θα γίνουμε δημοτική αρχή σας καλούμε:
ΜΑΖΙ να συγκρουστούμε έμπρακτα με τις μνημονιακές και αντιλαϊκές πολιτικές που οδηγούν το
λαό στην εξαθλίωση.
ΜΑΖΙ να υπερασπιστούμε το δικαίωμα των δημοτών για αξιοπρεπή διαβίωση (εργασία υγεία, παιδεία, πολιτισμό, αθλητισμό)
ΜΑΖΙ να παλέψουμε για την ανατροπή της σημερινής κατάστασης και για την ανασυγκρότηση της χώρας.
ΜΑΖΙ έχουμε δύναμη
ΜΑΖΙ έχουμε ελπίδα..
Να δημιουργήσουμε την πόλη που μας αξίζει!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα