ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΑΛΗ



Το Σάββατο 25/1 το πρωί πραγματοποιήθηκε μια ακόμη επιτυχημένη και μαζική περιοδεία στους δρόμους του Κερατσινίου, από δεκάδες μέλη και φίλους της Δημοτικής Κίνησης ''ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ'' , τον επικεφαλής Χρήστο Βρεττάκο και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Πειραιά , Παναγιώτη Λαφαζάνη και Τζένη Βαμβακά.

Ο κόσμος στην πόλη μας ανταποκρίνεται με ενδιαφέρον στο κάλεσμα του ''ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ'' και συμμετέχει στο διάλογο για μια νέα ανατρεπτική πορεία στην τοπική αυτοδιοίκηση  που προϋποθέτει τη συλλογικότητα με την άμεση συμμετοχή των πολιτών στη λήψη των αποφάσεων και αποκλείει όλους όσους υπηρέτησαν πιστά τις πολιτικές του δικομματισμού, της αναξιοκρατίας, της αδιαφάνειας, του πελατειακού κράτους, των μνημονίων και του Καλλικράτη.
Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν ενεργά στη διαμόρφωση ενός μοντέλου Διοίκησης κι ενός προγράμματος βγαλμένο μέσα από την κοινωνία που δοκιμάζεται , προτείνει κι αγωνίζεται . Ένα πρόγραμμα για την πόλη μας που θα βάζει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του και θα έχει στόχο να δώσει στους κατοίκους της πόλης αυτής, μια πόλη ανθρώπινη για αυτούς και τις γενιές που έρχονται.

Στις 2 Φλεβάρη στις 6.00 το απόγευμα στο πολιτιστικό κέντρο Αντώνης Σαμαράκης ανακηρύσσουμε τον υποψήφιο Δήμαρχο που θα οδηγήσει μαζί με όλους εμάς αυτήν την προσπάθεια στον ‘’ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ’’

ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ -ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ- ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ- ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ






ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ






























Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα