ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΕΣΣΟΦ

15/11/2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΕΣΣΟΦ!
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ

Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο όπου θα συζητιόταν η πρόταση εκχώρησης του γηπέδου Χάντμπολ του Πρέσσοφ, ο Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι αποσύρει την πρόταση του μετά από τις έντονες αντιδράσεις κατοίκων και φορέων.

 Υπενθυμίζουμε ότι η Δημοτική Αρχή είχε προσπαθήσει χωρίς απόφαση δημοτικού συμβουλίου να εκχωρήσει το γηπεδάκι του Χάνμπολ στον Όμιλο Αντισφαίρισης, ώστε αυτό να μετατραπεί σε γήπεδο τένις με πρόσβαση μόνο στα μέλη του Ομίλου. Σε μία νύχτα το γηπεδάκι έκλεισε και χωρίς καν τις απαιτούμενες άδειες από την πολεοδομία προσπάθησαν να μπουν συνεργεία και να πραγματοποιήσουν εργασίες μετατροπής. Η κίνηση αυτή προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων και των Συλλόγων Γονέων τις περιοχής, οι οποίοι στράφηκαν και προς την πολεοδομία και έβαλαν φρένο στα σχέδια αλλαγής χρήσης (για περισσότερες πληροφορίες βλέπε παλιότερες ανακοινώσεις: Θλιβερή η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τις ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ και το ΠΡΕΣΣΟΦ , Η απάντηση του ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ στις "λάθος" πληροφορίες που διακινούν "άσπονδοι" εχθροί και φίλοι σχετικά με το θέμα του ΠΡΕΣΣΟΦΟ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ με τον Χρήστο Βρεττάκο στις γειτονιές του Αγ. Μηνά , το ΠΡΕΣΣΟΦ ρημάζει για να χαριστεί σε ιδιώτες, όταν ο Δήμαρχος παρανομεί και το δημοτικό συμβούλιο δεν τον σταματά τη λύση θα δώσει ο λαός της πόλης )

Η Δημοτική μας Κίνηση ήταν από την αρχή στο πλευρό των κατοίκων και μέσω του Δημοτικού μας Συμβούλου, Μπάμπη Μανουσιάδη, απαιτήσαμε το θέμα να έρθει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Οι χθεσινές εξελίξεις αποτελούν μία πρώτη νίκη απέναντι στα  σχέδια εκποίησης του Πάρκου και μετατροπής του σ’ ένα κλειστό κλαμπ. Ωστόσο, ο αγώνας για το Πρέσσοφ μόλις τώρα αρχίζει. Θέλουμε ένα πάρκο ασφαλές, λειτουργικό και ανοιχτό για τα παιδιά μας και για κάθε δημότη. Αποδείξαμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να το πετύχουμε!


Δημοτική Κίνηση Πολιτών Κερατσινίου - Δραπετσώνας
«ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ»
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα