Σχετικά με την δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής


1/11/2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σχετικά με την δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Η Δημοτική Κίνηση Πολιτών Κερατσινίου – Δραπετσώνας καταδικάζει την δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Αυτή η εγκληματική ενέργεια που άφησε πίσω της νεκρούς δύο νέους ανθρώπους  έχει ως στόχο την ίδια την δημοκρατία.Αυτού του είδους τα μαφιόζικα χτυπήματα τροφοδοτούν το κλίμα τρομοκρατίας  που στόχο έχει να κλειστεί ο ελληνικός λαός στα σπίτια του.  Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση αναπαράγει τις επικίνδυνες και ανιστόρητες θεωρίες περί δύο άκρων που αλληλοσφάζονται στην ελληνική κοινωνία, ;έτσι ώστε να την καθηλώσει δια του φόβου και να μπορέσει να περάσει νέα μέτρα κατ’ εντολήν της Τρόικας.

Το δολοφονικό χτύπημα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής από όποιους κι αν εκτελέστηκε δεν χτυπά αλλά τρέφει τον φασισμό. Ο λαός μας γνωρίζει ότι ο φασισμός δεν ξεριζώνεται από την κοινωνία με τέτοιου τύπου μαφιόζικες ενέργειες. Ο φασισμός ξεριζώνεται με αγώνες στους χώρους δουλειάς, στα σχολεία, στις γειτονιές, όπου η φτώχεια και η εξαθλίωση που οι μνημονιακές πολιτικές επιβάλλουν αποτελούν το κατάλληλο λίπασμα για την εξάπλωση του. Τα σχέδια των εκτελεστών φυσικών και ηθικών δεν πρέπει να περάσουν και δεν θα περάσουν!

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα