Η ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ

1/11/2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η φαιδρότητα έχει πάντα κοντά ποδάρια

Τελικά κάποιοι σε αυτό το Δήμο ενοχλούνται τόσο πολύ από την παρουσία μας που πιστεύουν ότι ακολουθώντας μεθόδους που θυμίζουν το παλιό κακό τους παρελθόν θα καταφέρουν να μας εξαφανίσουν.

Ισχυρίζονται ότι ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ δεν…υπάρχει (!) και προσπαθούν να μας αφαιρέσουν κάθε δικαίωμα παρέμβασης όπως: να τοποθετείται ο Επικεφαλής μας, Χρήστος Βρεττάκος, στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων , να καταθέτουμε στεφάνι στις εκδηλώσεις για τις εθνικές επετείους π.χ. της 28ης Οκτωβρίου και άλλα πολλά που φανερώνουν τον πανικό τους. Παράλληλα έχουν εξαπολύσει τον γνωστό παλιοκομματικό πόλεμο των φημών και των διαδρόμων, ενώ τις τελευταίες ημέρες ξεπέρασαν τον εαυτό τους επιδιδόμενοι στο κυνήγι…των πανό. Όπου ο ''ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ'' ανεβάζει πανό μετά από λίγη ώρα σπεύδουν να το κατεβάσουν! Μάλιστα , σε μερικές περιπτώσεις η ταχύτητα τους εντυπωσιάζει!!

Χθες βράδυ ανεβάσαμε πανό στο κολυμβητήριο με το σύνθημα: ''ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ-ΔΕ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ''.
Σήμερα το πρωί αυτό δεν υπήρχε!!!

Προφανώς και δε γνωρίζουμε ποιος το κατέβασε, σίγουρα όμως δεν ήταν ο ''τοίχος'' που ενοχλήθηκε από το σύνθημα!

Και επειδή μας αρέσει να κάνουμε θετικές σκέψεις, φανταστείτε να είχαμε μια Δημοτική Αρχή που θα αντιμετώπιζε τα προβλήματα της πόλης με τον άμεσο και δραστικό τρόπο που αντιμετωπίζει εμάς!!!

Το κολυμβητήριο θα λειτουργούσε κανονικά, το Πρέσσοφ δεν θα ρήμαζε όπως και όλοι οι ελεύθεροι χώροι, η πόλη δε θα ήταν βρώμικη και εγκαταλελειμένη...

Ευτυχώς λοιπόν που υπάρχουμε κι εμείς για να μας δείχνουν πόσο καλοί και γρήγοροι μπορούν να γίνουν στις ''παρεμβάσεις τους''

ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ.Χωρίς να θέλουμε να τους στεναχωρήσουμε όμως, τους δηλώνουμε ότι αν και είμαστε πέμπτοι και καταϊδρωμένοι , όπως αυτοί ισχυρίζονται ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!

ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ


ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ''ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ'' ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΕΡΙΑ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙΑ.



ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα