Κατάμεστο το "Σαμαράκης" στην παράσταση AVANTI POPOLO


10/11/2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατάμεστο το «Σαμαράκης» στην παράσταση ''AVANTI POPOLO''

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου η θεατρική παράσταση ''AVANTI POPOLO'' που διοργάνωσε η Δημοτική Κίνηση Πολιτών Κερατσινίου - Δραπετσώνας ''ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ'' και παρουσίασε η θεατρική ομάδα ''περαματιΖΩμαστε'' σε σκηνοθεσία -διασκευή του κ. Στέλιου Καλαθά.

 Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμά μας ήταν εντυπωσιακή από τις πρώτες μέρες της ανακοίνωσης της εκδήλωσης κι έτσι το Σάββατο το βράδυ σε ένα κατάμεστο θέατρο είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα έργο πυκνό σε δράση, με ποικιλία επεισοδίων και αφθονία ευρημάτων, πλούσιο σε συναισθήματα και ιδέες, που μιλούν στην καρδιά κάθε λογικού και αγαθού ανθρώπου. Μια κωμωδία που έχει σχέση με τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και συνεπώς είναι εντελώς επίκαιρη… Ένα έργο διαχρονικό με καταλυτικό χιούμορ που μέσα από την πολιτική σάτιρα στηλιτεύει τους δημοκόπους , προσεγγίζοντας με ανθρωπιά ρόλους και χαρακτήρες που έρχονται και παρέρχονται... και πάντα ανάμεσά μας θα βρίσκονται.

 Η Δημοτική Κίνηση Πολιτών ''ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ'' ευχαριστούμε όλους εσάς που μαζικά ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή μας, τους ηθοποιούς που με τις ερμηνείες τους ξετύλιξαν ένα πολύχρωμο μωσαϊκό από διαχρονικά γνώριμους χαρακτήρες και συμπεριφορές , όλους τους συντελεστές της θεατρικής παράστασης καθώς και όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης.








Χαιρετισμός του Επικεφαλής μας Χρήστου Βρεττάκου








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα