Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ με τον Χρήστο Βρεττάκο στις γειτονιές του Αγίου Μηνά



20/10/2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ με τον Χρήστο Βρεττάκο στις γειτονιές του Αγίου Μηνά.

Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ με τον επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Χρήστο Βρεττάκο, βρέθηκαν το Σάββατο και την Κυριακή στις γειτονιές του Αγ. Μηνά και στο Πάρκο Πρέσσοφ. Τα μέλη του ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ συζήτησαν με τους δημότες για την υποβάθμιση και το ξεπούλημα του Πάρκου από τη Δημοτική αρχή, αλλά και για τα γενικότερα προβλήματα της πόλης.
"Το Πρέσσοφ είναι χαρακτηριστική εικόνα της πόλης μας" τόνισε ο Επικεφαλής του ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ Χρήστος Βρεττάκος ,"ένα πάρκο που έχει αφεθεί να ρημάζει για να ξεπουληθεί, όπως και οι υπόλοιποι  δημόσιοι χώροι , παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων στο πράσινο και στην καθαριότητα που μετριούνται στα δάχτυλα του χεριού, για ολόκληρη την πόλη των εκατό χιλιάδων κατοίκων!" και συνέχισε "Η δημοτική αρχή ακολουθώντας κατά γράμμα την πολιτική της μνημονιακής κυβέρνησης έχει αφήσει όλη την πόλη να ρημάζει και βάζει πωλητήριο στην δημόσια περιουσία και τις υπηρεσίες από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς και τις πολιτιστικές δομές μέχρι το κολυμβητήριο και το Πρέσσοφ.    
 Η  δυναμική αντίδραση των φορέων, αλλά και η θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν και σήμερα οι κάτοικοι στον ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ δείχνει την αποφασιστικότητα τους να παλέψουν για να αλλάξει η πόλη σελίδα ".
Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ θα συνεχίσει τις περιοδείες του Σαββατοκύριακου σε όλες τις γωνιές της πόλης μας καλώντας τους πολίτες όχι απλά να μας ψηφίσουν, αλλά να διεκδικήσουν μαζί μας τον Δήμο και το μέλλον που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας.
                      ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
                                                            ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα