Το Πάρκο Πρέσσοφ ρημάζει για να χαριστεί σε ιδιώτες








17/10/2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Πάρκο Πρεσσόφ ρημάζει για να χαριστεί σε ιδιώτες

Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Κερατσινίου Δραπετσώνας ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ μαζί με τον Δημοτικό μας Σύμβουλο, Μπάμπη Μανουσιάδη, βρέθηκε για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στο πάρκο Πρέσσοφ.
Τα μέλη του ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ συνομίλησαν με κατοίκους και φορείς της πόλης, οι οποίοι έχουν αγανακτήσει τόσο για την τελευταία προσπάθεια του Δημάρχου να εκχωρήσει το γήπεδο χάντμπολ στον Όμιλο Τένις όσο και με την χρόνια εγκατάλειψη του πάρκου. Περπατώντας με τους κατοίκους στο πάρκο τα μέλη του ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ αντίκρισαν απίστευτες εικόνες εγκληματικής εγκατάλειψης  καλώδια γυμνά, σπασμένα παιχνίδια, κούνιες που κρέμονται από μία βίδα, φώτα που παραμένουν αναμμένα  μέχρι το πρωί.




Η Δημοτική Αρχή του κ. Λουκά Τζανή άφησε το πάρκο Πρεσσόφ να ρημάξει στην κυριολεξία, ώστε μετά μπορεί να επικαλεστεί λόγους δήθεν ανάγκης για να το χαρίζει κομμάτι – κομμάτι σε ιδιώτες, όπως έκανε όταν ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ κατήγγειλε στο Δημοτικό Συμβούλιο την «κάτω από το τραπέζι» εκχώρηση του γηπέδου Χάντμπολ. Και τα σχέδια της Δημοτικής Αρχής μπορεί να είχαν προχωρήσει, αν δεν ήταν η μαζική αντίδραση των φορέων και των κατοίκων για να βάλει φρένο στα συνεργεία του ιδιώτη που ήδη είχαν πιάσει δουλειά.


 Ο Δήμαρχος ακολουθώντας πιστά την Μνημονιακή πολιτική του ξεπουλήματος κάθε κομματιού δημόσιας περιουσίας, έχει αποφασίσει μέχρι το τέλος της θητείας του να ρημάξει και να παραχωρήσει  κάθε κομμάτι ελεύθερου χώρου αυτής της πόλης.

Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ θ’ αγωνιστεί μαζί με τους φορείς και τους κατοίκους για την προστασία της δημόσιας περιουσίας, για την συντήρηση και όχι την εκχώρηση του Πάρκου, για την διεκδίκηση μίας καλύτερης ποιότητας ζωής σ’ αυτή την πόλη για εμάς και τα παιδιά μας. Καλούμε όλους τους δημότες να συμπορευθούν και να συμμετέχουν σ’ αυτό τον αγώνα.


Το Σαββατοκύριακο τα μέλη του ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ μαζί με τον Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης, Χρήστο Βρεττάκο, θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στην περιοχή για να συνομιλήσουν με τους κατοίκους.


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ


Σχόλια

  1. Διάβασα εχθές εδώ για την εγκατάλειψη του πάρκου Pressof και λυπήθηκα πάρα πολύ. Και αυτό γιατί με αφορά το θέμα άμεσα. Για να μην γράψω πολλά την απάντηση μου θα την βρείτε εδώ https://www.facebook.com/Kipourosgr/media_set?set=a.10151788456082762.1073741834.686952761&type=1
    Και στην φωτογραφία που ανεβάσατε με την κούνια φαίνεται ακριβώς από πίσω το αυτοκίνητο του συντηρητή που είχε έρθει για αυτό τον λόγο. Οι κούνιες επισκευαζόταν την ώρα που πίνατε τον καφέ σας και απορώ πως δεν το είδατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα