ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.....


                                                         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.....

Η Δημοτική αρχή και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου συνεχίζοντας να παραδίδουν μαθήματα δημοκρατίας αποφάσισαν το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο να είναι συνέχεια του προηγούμενου που με πραξικοπηματικό τρόπο οι ίδιοι είχαν διακόψει. Μετά από ένα απλό συγγνώμη για τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις της προηγούμενης συνεδρίασης απλά τις επανέλαβαν και στη χθεσινή.                             Χωρίς να ακούνε τίποτα και κανέναν προσπάθησαν να ανατρέψουν την εκφρασμένη θέση της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου για να μην ξεπουληθεί το κολυμβητήριο σε ΚΟΙΝΣΕΠ με μια καινούρια ψηφοφορία.                                      
Το αποτέλεσμα της όμως για άλλη μια φορά πλήγωσε τους εκπροσώπους του τοπικού ΄΄ΤΑΙΠΕΔ΄΄  . Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε το κολυμβητήριο να παραμείνει στα χεριά του δήμου και του λαού της πόλης.
Με τον ίδιο απαράδεκτο τρόπο χειρίστηκαν και το ξεπούλημα των παιδικών σταθμών .  Το πρωί έβαλαν το νομικό πρόσωπο να αποφασίσει να τους παραχωρήσει σε ΚΟΙΝΣΕΠ και το βράδυ προσπάθησαν με διαφόρους τρόπους να μην αφήσουν το Δημοτικό Συμβούλιο να απορρίψει αυτή την απόφαση, πάλι όμως δεν τα κατάφεραν. Η απόφαση που πάρθηκε είναι ξεκάθαρη.       Οι δημοτικοί σταθμοί παραμένουν στα χεριά του δήμου και καμία σύμβαση με ΚΟΙΝΣΕΠ δεν πρόκειται να προχωρήσει.

Η Δημοτική Κίνηση Πολιτών Κερατσινιού Δραπετσώνας ΄΄ Άλλος Δρόμος΄΄ προειδοποιεί την δημοτική αρχή ότι κάθε προσπάθεια της να ξεπουλήσει δημοτική περιουσία θα πάρει την ίδια απάντηση . Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουν την προσπάθεια . Εκείνοι όμως πρέπει να είναι βέβαιοι ότι με την παρέμβαση μας μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο μαζί με το λαό της πόλης θα τους ξανασταματήσουμε .                                                                                                  
Καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο και απαιτούμε από τον κάθε δημοτικό σύμβουλο ξεχωριστά να υπερασπιστεί τις κοινωνικές δομές του Δήμου και να επιβάλλει την ομαλή τους λειτουργία σε όφελος των δημοτών.

                                                   ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
                                                                                ΄΄ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΄΄

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα