ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΑΤΑΖΕΙ… Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ!!!


     Ο λαός και το Δημοτικό Συμβούλιο τον σταμάτησαν. Στη συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου στις 3/9/2013 ο Δήμαρχος της πόλης και μια μικρή ομάδα Δημοτικών Συμβούλων του, προσπάθησαν, με όλους τους τρόπους, να περάσουν την απόφασή τους για το ξεπούλημα του κολυμβητηρίου αλλά και των παιδικών σταθμών σε ιδιώτες!

   Χρησιμοποίησαν τα ίδια επιχειρήματα,  με αυτά που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση των τροϊκανών,  για να ξεπουλήσει τη δημόσια περιουσία.

    Μόνο που αυτοί, αντί για λιμάνια ξεπουλούν κολυμβητήρια και αντί για αεροδρόμια  παιδικούς σταθμούς. Ο καθένας πουλάει ότι έχει! Μόνο που και οι δύο σύντομα θα καταλάβουν ότι ο ιδιοκτήτης του πλούτου αυτής της χώρας , ο λαός , αποφάσισε να τους σταματήσει.

   Ο Δήμαρχος που εδώ και δύο μήνες ‘’πλασσάρει ‘’ σαν τη μοναδική διέξοδο  για να λειτουργήσει το κολυμβητήριο την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. του Δημοτικού του Συμβούλου , βλέποντας ότι δεν μπορεί να περάσει η πρότασή του, αλλάζει θέση , ‘’αδειάζει’’ τον Δημοτικό του Σύμβουλο και σαν άλλος  Χρυσοχοϊδης  δηλώνει ότι δεν είχε διαβάσει τη σύμβαση που αναγνωρίζει πια και ο ίδιος ότι δεν είναι καλή!!!

   Η γραμμή λοιπόν αλλάζει και ο Δήμαρχος και ο Σύμβουλος του, προσπαθούν να  πείσουν το  Δημ . Συμβούλιο ότι πρέπει να βρεθεί μια ‘’καλή σύμβαση’’  ενός ‘’καλού ιδιώτη’’, που θα  ‘’σώσει  ‘’ το κολυμβητήριο.

    Σε αυτή την κατεύθυνση χρησιμοποιούν τα πάντα:

    ΤΟ ΨΕΜΑ: Ισχυρίζεται ότι το κολυμβητήριο έχει στατικό πρόβλημα. Έκθεση όμως υπογεγραμμένη από τον υπεύθυνο μηχανικό του Δήμου δεν εμφανίζουν. Ο Δήμαρχος μάλιστα,   φτάνει στο σημείο,  για να υποβιβάσει την άποψη του υπεύθυνου μηχανικού του Δήμου, που είχε την επίβλεψη της κατασκευής του κολυμβητηρίου και που έλεγε ο άνθρωπος ότι το κολυμβητήριο δεν έχει στατικό πρόβλημα, να προσποιείται πως δεν τον γνωρίζει!!!

   ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ:  Το κολυμβητήριο, στις καλές του εποχές, το χρηματοδοτούσαν, λένε, με  500.000 ευρώ.  Απ΄την άλλη, οι ίδιοι λένε, ότι αθλούνταν  σε αυτό περί  τους  2.300     συνδημότες μας,  που απέφεραν με τις συνδρομές τους άλλα  600.000 ευρώ ! Πρέπει λοιπόν  να μας εξηγήσουν πως με  1.100. 000 ευρώ (χρηματοδότηση+έσοδα)  κατάφεραν  να φαληρίσουν το κολυμβητήριο!!! Θέλει πρακτικά μεγάλες ικανότητες για να πετύχεις κάτι τέτοιο!

   ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ: Σύμφωνα με Αντιδήμαρχο φταίει το ΚΚΕ  γι΄αυτήν την εξέλιξη, γιατί ο Δήμαρχος κάνει ότι του δίδαξε με τον 902!!!

    ΤΗΝ ΚΥΝΙΚΟΤΗΤΑ: Για να δικαιολογήσουν την απόφασή τους, για το ξεπούλημα, παρουσίασαν μια ζοφερή εικόνα του κολυμβητηρίου. Μίλησαν για τεράστιες φθορές, κλοπές υπολογιστών και υλικών, μην καταλαβαίνοντας ότι έτσι δείχνουν την ανικανότητά τους, μιας και αυτοί διοικούν το Δήμο, να προστατεύσουν έστω και στοιχειωδώς την περιουσία του λαού της πόλης .

   Παρά την προσπάθειά τους , όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που τοποθετήθηκαν, απέδειξαν ότι ο Δήμος μπορεί να λειτουργήσει το κολυμβητήριο και μάλιστα να έχει κέρδος από αυτό.

    Μπροστά στη διαφαινόμενη καταδίκη της πρότασής του , ο Δήμαρχος , η Πρόεδρος του Δημοτικού  Συμβουλίου και οι  λιγοστοί  πια ‘’φίλοι’’ τους  αποφάσισαν να διακόψουν τη συνεδρίαση πριν τη ψηφοφορία και αφού είχε προηγηθεί   4ωρη συζήτηση επί του θέματος στις 2.30 τη νύχτα!!!!  Όλα αυτά για να μην παρθεί η   απόφαση που θα  ήταν ένα ακόμη εμπόδιο στα σχέδια τους. Μ ε αυτόν τον πραξικοπηματικό τρόπο ξεπέρασαν και τους ιδεολογικούς τους καθοδηγητές, Σαμαρά και Βενιζέλο και ίσως τους έδωσαν και μια ιδέα για το πώς να αντιμετωπίζουν κι αυτοί παρόμοιες καταστάσεις στο ελληνικό κοινοβούλιο!

    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ!   21 Δημοτικοί Σύμβουλοι  με την παρότρυνση του ‘’κοσμάκη’’ όπως Αντιδήμαρχος αποκάλεσε τους Δημότες συνέχισαν τη συνεδρίαση και αποφάσισαν:  ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ  ΣΤΟ ΔΗΜΟ!!!

      Ο ‘’ Άλλος Δρόμος ‘’ πιστεύει ότι σε αυτή την κατεύθυνση πρέπει να κινηθεί το Δημοτικό Συμβούλιο και στις επόμενες προσπάθειες του Δημάρχου να ξεπουλήσει τη Δημοτική περιουσία.

      Την ίδια απάντηση πρέπει να πάρουν, σε αντίστοιχη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και για τους παιδικούς σταθμούς, που η όχι μόνο ΄΄γραφική’’ αλλά και επικίνδυνη πλέον κ. Δαβγιώτη έχει αποφασίσει να κάνει  δώρο στους ιδιώτες.

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!

Ο  ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ!

ΑΣ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ!!!

 

  5/9/ 2013

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα