Οι φασίστες δολοφονούν - Ο λαός θα τους σταματήσει



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τετάρτη 18/09/2013

Οι φασίστες δολοφονούν - Ο λαός θα τους σταματήσει

Χθες το βράδυ στον κεντρικότερο δρόμο της Αμφιάλης την Π. Τσαλδάρη μια ομάδα νεοφασιστών  της Χρυσής Αυγής  δολοφόνησε νεαρό συμπολίτη μας γνωστό για τους αγώνες και την δράση του ενάντια στο φασισμό.
Αυτό που δεν κατάφεραν τις προηγούμενες μέρες στο Πέραμα το πέτυχαν στη δική μας πόλη αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τον σκοτεινό τους ρόλο.
Στην αρχή ήταν οι μετανάστες σήμερα οι αριστεροί αύριο ο καθένας από εμάς . Στόχος τους να βυθίσουν στο φόβο την ελληνική κοινωνία . Να στηρίξουν τα αφεντικά τους που έχουν εξαπολύσει πόλεμο ενάντια στις λαϊκές οικογένειες. Στο όνομα δήθεν των εργαζομένων και αξιοποιώντας την οργή και την αγανάκτηση τους για την εξαθλίωση που βιώνουν επιδιώκουν πια με άνανδρες δολοφονικές επιθέσεις να σταματήσουν το λαό που αγωνίζεται να ανατρέψει τις βάρβαρες μνημονιακές πολιτικές που σπρώχνουν στην ανεργία χιλιάδες συμπολίτες μας τσακίζουν τα όνειρα των νέων ανθρώπων και υποθηκεύουν το μέλλον της χώρας.
Κερατσινιώτη , Κερατσινιώτισσα, Δραπετσωνίτη , Δραπετσωνίτισσα η ανοχή πια σημαίνει συνένοχη σιωπή και ο φόβος, τους γιγαντώνει.
Σε αυτή την πόλη των εργαζομένων και της προσφυγιάς οι φασίστες δολοφόνοι δεν χωρούν.
Όλοι σήμερα στην Π. Τσαλδάρη στις 6 το απόγευμα στην μεγάλη αντιφασιστική διαδήλωση του λαού μας, να βροντοφωνάξουμε

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ.
Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα