Ακυρώσεις τακτικών συνεδριάσεων Δ.Σ.

Για άλλη μία φορά η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 15/4 ακυρώθηκε λόγω προειδοποιητικού τηλεφωνήματος για τοποθέτηση βόμβας στο Δημαρχιακό Μέγαρο. Είναι προφανές ότι τα τηλεφωνήματα που οδηγούν σε ακύρωση των συνεδριάσεων, έχουν σχέση με την γενικότερη τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δήμος και εμποδίζουν την συζήτηση για συγκεκριμένα κρίσιμα θέματα.
Οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου πρέπει να πραγματοποιούνται, τα θέματα να τίθενται σε συζήτηση και να ψηφίζονται με βάση το συμφέρον της κοινωνίας, δηλαδή των πολιτών και των εργαζόμενων. Τέτοιες τακτικές, από οποιονδήποτε, είναι κατακριτέες και εμποδίζουν την δημοκρατική λειτουργία του Συμβουλίου.

Η γενικότερη η εικόνα της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου θα πρέπει ωστόσο να μας προβληματίσει όλους σοβαρά και να μας κινητοποιήσει ώστε να αγωνιστούμε συντεταγμένα, για να σταματήσει ο κατήφορος που θα οδηγήσει την πόλη σε αδιέξοδο. Να διεκδικήσουμε πίσω την αξιοπρέπεια μας και να παλέψουμε ενάντια σε ότι μας υποβαθμίζει ανοίγοντας δρόμους ελπίδας και προόδου.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα