ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ Η ΄΄ΝΕΑ΄΄ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΗ?

Ο ΄΄ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ΄΄ ΑΠΑΝΤΑ

ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ Η ΄΄ΝΕΑ΄΄ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΗ?
Η ΙΔΙΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟ, 2014! ΕΚΤΙΜΟΥΣΕ, ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΦΟΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΩΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΔΥΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!
ΑΝ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ, ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ Ο ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. Η ΔΕΗ ΟΜΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΠΡΟΙΚΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΗΣ. ΓΙΑ ΔΕΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΔΑΦΙΚΟΥ ΠΑΖΛ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ –ΧΩΡΟΣ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ-ΠΕΡΑΜΑ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ?

ΤΙ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ

ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ.
-Η ΔΕΗ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ! ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
-ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΝ ΜΟΧΛΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΙΣΩΣ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΔΕΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ.ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΑΠΟ
ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΕΝΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

TI ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ?
ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.
ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ .
ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ 2 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΠΟΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΓΙ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΟ!

-ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ:
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ, ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ. ΡΥΠΑΙΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΓΝΙΤΗ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΗΔΕΗ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ, ΟΜΩΣ ΡΥΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
Η ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 40 ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.
ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΞΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΖΩΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΞΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ.
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΑ ΟΞΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΖΩΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΤΑ ΟΡΙΑ. ΤΑ ΟΞΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΖΩΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
ΑΝ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΡΥΠΟΓΟΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΘΑΛΑΣΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΗ. ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΨΥΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΤΑ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΙΟ ΘΕΡΜΟ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ 1-2 ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΤΙΝΑ.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΖΑΝΗ:
ΗΔΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΑΣΚΑ ΓΙΑ 2 ΛΟΓΟΥΣ:
-ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ.
-ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ
Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΕΣ.
Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ. ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΩΝ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ.
Η ΔΕΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΤΑΖΕΙ ΟΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.
ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΕΣΟΦ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ!
ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΤΑ 900 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.
ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ.. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΡΥΠΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ 200.000(!) ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ 2 ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ [ΑΠΡΟΟΠΤΟ-ΑΝΑΔΡΟΜΗ]
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ.Η ΔΕΗ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ 5.000.000 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΟΤΑΝ Η ΕΥΔΑΠ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 14.000.000.ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?

ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΣΑΚΙΣΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΜΜΕΝΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΝ, ΜΕ ΑΙΣΧΡΟ ΤΡΟΠΟ, ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΥΡΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΧΑΙΡΕΚΑΚΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ!
ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ-.ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ ΣΤΙΣ 8.00μμ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ –ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝΤΑΣ ΠΩΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»