Εισήγηση της ΔΕΗ για νέα συμφωνία

Πριν από μερικούς μήνες, η ΔΕΗ έστειλε στον Δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας εισήγηση, για ένα απαράδεκτο συμφωνητικό, στο οποίο ζητάει την λειτουργία της για 25 επιπλέον έτη στην πόλη μας.
Εκτός αυτού, τολμάει και βάζει ως όρους του -ότι δήθεν μας κάνει και χάρη- χρωστούμενα από το πρωτόκολλο και την παραβίαση του για πολλά έτη -χωρίς τόκους βέβαια- καθώς και για "εκ νέου παραχώρηση" για χώρους όπως το Πάρκο Πρέσοφ που είναι στην διαχείριση του Δήμου πολλά χρόνια, θέτοντας έτσι έναν έμμεσο εκβιασμό ότι θα το διεκδικήσει αν δεν υπογραφεί το συμφωνητικό.

Είναι αυτονόητο ότι οι κάτοικοι αλλά και ο λαϊκός κόσμος σε αυτή τη πόλη, μέσα από τις διεκδικήσεις του, τις απεργίες πείνας και τις αναρριχήσεις διαμαρτυρίας στο φουγάρο, έχουν δείξει ότι δεν θέλουν και δεν αντέχουν περαιτέρω επιβάρυνση της περιοχής από δραστηριότητες. Ο λαός της πόλης έχει υποφέρει αρκετές δεκαετίες από εργοστάσια και δραστηριότητες και μάλιστα καθόλου τυχαία καθώς είναι μια λαϊκή και φτωχή περιοχή.

Η ΔΕΗ και ο Δήμαρχος, ο οποίος έδειξε θετικός στην συμφωνία, να αποσύρουν αμέσως αυτό το συμφωνητικό έκτρωμα, να φροντίσουν να δοθούν ΑΜΕΣΑ τα χρωστούμενα στην πόλη, μαζί με τους τόκους, να τελειώσει κάθε συζήτηση για τους χώρους που έχουν κατακτηθεί από τον Κερατσινιώτικο λαό και να αποσυρθεί τώρα κάθε δραστηριότητα της ΔΕΗ από το Κερατσίνι. -Απο: Μπάμπης Μανουσιάδης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα